Sonax Njega Gume sredstvo za njegu guma

6.00 (45.21 kn)

Sonax Njega Gume sredstvo za njegu guma je sprej koji osim njege gumenih površina eksterijera odlično štiti gumene brtve oko vrata i poklopaca na vozilima. Odličan izbor za premaz gumenih brtvih kod niskih temperatura.

Sonax Njega Gume sredstvo za njegu guma:
◘ 300ml pakiranje
◘ Niske cijene, a visoke kvalitete
◘ Izvrstan za gumene brtve

Availability: Na zalihi SKU: 00528 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Sonax Njega Gume sredstvo za njegu guma je jedan od poznatijih proizvoda Sonax linije, ali nikako samo “jedan od” proizvoda.
Naime, osim što će sačuvati i njegovati gume na vozilima, što će se vidjeti nakon par mjeseci korištenja kada će nova guma zadržati svoju crnu boju, Sonax Njega Gume sredstvo za njegu guma ima jednu odličnu namjenu – ako s njime namažete gumene brtve oko vrata (kedere) možete biti sigurni da će oni ostati sjajni i njegovani čak i na ovim niskim temperaturama kada nije novost da se gumene brtve smrzavaju i vole pucati.

Princip nanošenja je vrlo jednostavan, sprej se naspreja na gumu, ili ako se radi o premazivanju gumenih brtvi onda ćemo sprej nasprejati na krpu i jednostavno preći preko gumene brtve. Jednostavan i brz princip, a zaista pomaže očuvanju kedera koji su vrlo skupi.

Pakiranje 300ml.

Dodatne informacije

Težina 319 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Sonax Njega Gume sredstvo za njegu guma”

Sonax Njega Gume sredstvo za njegu guma:

  1. Nasprejati direktno na gumu ili na krpu pa zatim utrljati na gumene površine (kedere i sl.)
  2. Ne izlagati suncu ili vrućini, posuda je pod tlakom!