Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje

14.60 (110.00 kn)

Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje je nagrađivana pasta za ručno poliranje iz Angelwax asortimana, odličan je izbor za ručno poliranje i osvježavanje lakiranih površina na vozilu. Jednostavnost upotrebe i učinkovitost paste potvrđuje hvalospjeve koje ovaj proizvod dobiva od strane korisnika.
Kao i svi Angelwax proizvodi, i Absolution je razvijan i stvoren od strane Angelwaxa, a testiran od strane najboljih detailera na sceni. 

Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje:
◘ 500ml pakiranje
◘ Za ručno poliranje
◘ Jednostavna upotreba

Availability: Na zalihi SKU: 00864 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje spada u kategoriju pre-wax cleanera, odnosno blago-abrazivnih pasta koje će očistiti površinu prije nanošenja voska ili neke druge zaštite.

Nanosi se ručnim putem, a zbog svojih blagih abraziva, Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje osvježit će sve lakirane površine i ukloniti standardna oštećenja poput oksidacije, blagih swirlova i sl.
Zbog svih svojih prednosti, nanošenje Perfect Polisha i pomoću mašine i srednjih i finih spužvi dati će neočekivano dobre rezultate.

Kao i svi Angelwax proizvodi, i Perfect Polish je razvijan i stvoren od strane Angelwaxa, a testiran od strane najboljih detailera na sceni.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje”

Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje:

  1. Ne nanositi na vruće površine ili one izložene suncu.
  2. Pomoću aplikatora, koristeći lagan do srednji dodir, polirati željenu površinu.
  3. Povećanje pritiska ukloniti će oksidaciju i blage ogrebotine.