-27%

Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje

Najniža cijena: 110.00kn
Snižena cijena: 80.00kn

Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje je nagrađivana pasta za ručno poliranje iz Angelwax asortimana, odličan je izbor za ručno poliranje i osvježavanje lakiranih površina na vozilu. Jednostavnost upotrebe i učinkovitost paste potvrđuje hvalospjeve koje ovaj proizvod dobiva od strane korisnika.
Kao i svi Angelwax proizvodi, i Absolution je razvijan i stvoren od strane Angelwaxa, a testiran od strane najboljih detailera na sceni. 

Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje:
◘ 500ml pakiranje
◘ Za ručno poliranje
◘ Jednostavna upotreba

Availability: Na zalihi SKU: 00864 Kategorije: , , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje spada u kategoriju pre-wax cleanera, odnosno blago-abrazivnih pasta koje će očistiti površinu prije nanošenja voska ili neke druge zaštite.

Nanosi se ručnim putem, a zbog svojih blagih abraziva, Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje osvježit će sve lakirane površine i ukloniti standardna oštećenja poput oksidacije, blagih swirlova i sl.
Zbog svih svojih prednosti, nanošenje Perfect Polisha i pomoću mašine i srednjih i finih spužvi dati će neočekivano dobre rezultate.

Kao i svi Angelwax proizvodi, i Perfect Polish je razvijan i stvoren od strane Angelwaxa, a testiran od strane najboljih detailera na sceni.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Angelwax Perfect Polish 500ml pasta za poliranje:

  1. Ne nanositi na vruće površine ili one izložene suncu.
  2. Pomoću aplikatora, koristeći lagan do srednji dodir, polirati željenu površinu.
  3. Povećanje pritiska ukloniti će oksidaciju i blage ogrebotine.