Koch Chemie Micro Cut M3.02 finiš pasta za poliranje

17.20 (129.59 kn) 46.40 (349.60 kn)

Koch Chemie Micro Cut M3.02 finiš pasta za poliranje je pravi odabir za finiširanje srednjih i mekših lakova poput onih na japanskim vozilima, ili kada tražimo dodatan briljantan sjaj kod svih vrsta autolakova. Zahvaljujući aluminij-oksid bazi pasta se lijepo razmazuje i lako briše.
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Micro Cut M3.02 finiš pasta za poliranje:
◘ 250ml ili 1L
◘ Namjenska finiš pasta za briljantan sjaj
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Micro Cut M3.02 finiš pasta za poliranje predstavlja najnoviju generaciju pasti za poliranje baziranu na aluminij-oksidu.
Micro Cut se koristi kod finiširanja svih vrsta lakova, uklanjanja manjih ogrebotina i holograma te za postizanje finalnog rezultata odnosno sjaja kod poliranja.
Koch Chemie Micro Cut M3.02 finiš pasta za poliranje posebno dobro radi na mekanim lakovima poput onih na japanskim vozilima.
Kroz upotrebu specijalne, ekstremno homogene smjese abraziva, Micro Cutom možemo postići briljantan finiš na svim vrstama lakova.

Razlika između Micro Cut i Fine Cut paste? U tome što je Fine Cut namijenjen za tvrđe lakove kojima je potrebna dodatna doza korekcije kod finiša pa se ponaša kao srednja-finiš pasta, dok je Micro Cut isključivo finiš pasta.

Micro Cut pasta za poliranje koristi se sa Micro Cut spužvama za poliranje.

Cut: 3.2
Gloss: 9

 

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

 

 

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

 

 

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Dodatne informacije

Količina

1L, 250ml

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Micro Cut M3.02 finiš pasta za poliranje”

Koch Chemie Micro Cut M3.02 finiš pasta za poliranje:

  1. Držati podalje od dohvata djece
  2. Vozilo oprati i dekontaminirati ukoliko na njemu ima smole ili metalnih čestica
  3. M3.02 koristiti sa Micro Cut spužvama za poliranje ili sa nekom od spužvi sa finiš gradacijom.
  4. Za brisanje paste koristiti čiste i suhe krpe od kvalitetne mikrofibre.