FX Protect Interior Cleaner sredstvo za čišćenje interijera

75.00kn285.00kn

FX Protect Interior Cleaner sredstvo za čišćenje interijera, već spremano za upotrebu, donosi iznimnu učinkovitost i lakoću upotrebe. Biorazgradiv je i potpunosti siguran za sve površine interijera, a posebno će biti dobar za hobi majstore i one koji žele povremeno očistiti površine interijera bez velikog napora.

◘ 500ml ili 5L
◘ Izvrsno čisti
◘ Ugodnog voćnog mirisa

SKU: N/A Kategorije: , , , Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

FX Protect Interior Cleaner sredstvo za čišćenje interijera novi je proizvod u ponudi FX Protecta, a kao i do sada kvaliteta će nadilaziti cijenu.
Radi se o već pripremljenom sredstvu za čišćenje površina interijera, s formulom obogaćenom snažnim površinskim reaktantima, koje čisti iznad svih očekivanja, uz minimalan napor.
FX Protect Interior Cleaner sredstvo za čišćenje interijera prodire duboko u nečistoću, omekšava je iznutra te omogućava lakše čišćenje.

Proizvod je izvrstan izbor za sve koji traže što jednostavniji proces vikend čišćenja vozila iznutra ili proizvod koji će se uvijek nalaziti u prtljažniku za slučaj nekog iznenadnog zaprljanja (prolijevanje pića, blato na podu, organski ostaci poput krvi i sl.). Lako se koristi u kombinaciji s ručnikom od mikrofibre.

Interior Cleaner je na ekološkoj bazi, njegov sastav čine prirodni sastojci te je biorazgradiv 99%.
Ugodnog je voćnog osvježavajućeg mirisa.

Dodatne informacije

Količina

500ml, 5L

2 recenzije za FX Protect Interior Cleaner sredstvo za čišćenje interijera

 1. 5 od 5

  ap.vip (Potvrđen vlasnik)

  Stvarno dobar za imati u autu za sebe

 2. 5 od 5

  Blu3star (Potvrđen vlasnik)

  Lijepo miriše i čisti.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

FX Protect Interior Cleaner sredstvo za čišćenje interijera je izrazito jednostavno za upotrebu:

 1. Držati dalje od dohvata djece!
 2. Proizvod je spreman za korištenje te se ne treba dodatno razrjeđivati.
 3. Može se našpricati na suhu i čistu krpu od mikrofibre te s tom krpom očistiti željena površina ili se može našpricati direktno na površinu pa obrisati.
 4. Za čišćenje sjedala: našpricati na sjedalo, ostaviti 1-2 minute, istrljati prvo vlažnom krpom od mikrofibre, a zatim mokrom.