Koch Chemie Ceramic Allround C0.02 keramički premaz

172.50 (1,299.70 kn)

Koch Chemie Ceramic Allround C0.02 keramički premaz štiti lak od utjecaja okoline kao što su UV zračenje, sol s cesta, ptičji izmet i film hrđe, te smanjuje mehanička oštećenja, značajno doprinoseći očuvanju ili povećanju vrijednosti vozila. Premaz se vrlo lako aplicira i briše.

Koch Chemie Ceramic Allround C0.02 keramički premaz:
◘ 75ml pakiranje
◘ Ekstremna hidrofobnost
Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Availability: Na zalihi SKU: 02126 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Ceramic Allround C0.02 keramički premaz je keramički premaz koji se može koristiti na različitim površinama kako bi pružio dugotrajnu zaštitu.

Vrlo tanak zaštitni sloj trajno se veže za površinu kemijskom reakcijom. Ovu kemijsku reakciju pokreće vlažnost zraka. Potpuno stvrdnjavanje postiže se nakon cca. devet dana.

Koch Chemie Ceramic Allround C0.02 keramički premaz stvara vrlo hidrofobnu površinu s vrlo naprednim svojstvima otkotrljavanja. Priroda kemijskih svojstava čini tretiranu površinu lakom za ručno čišćenje. Postignuti sjaj zadržava se i nakon uporabe kiselih i alkalnih sredstava za čišćenje.

Završno sealanje keramičkog premaza štiti lak od utjecaja okoline kao što su UV zračenje, sol s cesta, ptičji izmet i film hrđe, te smanjuje mehanička oštećenja, značajno doprinoseći očuvanju ili povećanju vrijednosti vozila.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Ceramic Allround C0.02 keramički premaz”

Koch Chemie Ceramic Allround C0.02 keramički premaz:

  1. Stavite krpicu za nanošenje preko bloka aplikatora.
  2. Namočite cijelu površinu krpice za nanošenje sa Ceramic Allround C0.02 i brzo ga rasporedite.
  3. Nakon nanošenja dva unakrsna sloja (dvije trake uzdužno i dvije trake poprečno), pustite proizvod da stoji približno 6-8 minuta i zatim ga odmah ispolirajte priloženom krpom za premazivanje.
  4. Prvo uklonite višak, a zatim ispolirajte svježom stranom krpe kružnim pokretima izvana prema unutra bez pritiska.
  5. Provjerite rezultat kontrolnom lampicom boje kako biste bili sigurni da nema velova.
  6. Potrošnja po automobilu cca. 15 -20 ml.
  7. Važne napomene o uporabi: Prije uporabe pročitajte upozorenja o opasnosti na spremniku ili vanjskoj kutiji i poduzmite odgovarajuće zaštitne mjere. Ceramic Allround C0.02 reagira s vlagom iz zraka. To može uzrokovati stvaranje kristala na rubu kada se boca otvori. Ako ti kristali dospiju na tkaninu za nanošenje, površina koju treba premazati može biti izgrebana. Stoga se kristali moraju obrisati krpom prije nego što se proizvod ispusti na aplikator. Ako Ceramic Allround C0.02 postane “tvrđi” tijekom nanošenja, korišteno je premalo materijala i mora se nanijeti više materijala. Za dvostruke premaze, vrijeme sušenja od cca. nakon nanošenja prvog premaza treba proći 45 minuta. Premaz je otporan na vremenske uvjete nakon 18-24 sata. Prvo pranje automobila obavite najranije nakon devet dana jer je premaz tek tada potpuno čvrst. Ipak, u prvih devet dana treba brzo i nježno ukloniti ptičji izmet i ostatke insekata. Treba izbjegavati sredstva za čišćenje s pH vrijednostima ispod 5 ili iznad 12. Autopraonica: Preporuča se ručno pranje kako bi se keramička površina visokog sjaja očuvala što je duže moguće. Koristite Green Star (razrjeđenje 1:10) za alkalno čišćenje. Za neutralna pranja koristite Gentle Snow Foam. Naknadna njega: Profesionalna naknadna njega čuva keramički premaz i minimalizira mrlje od vode. Iz tog razloga, ProtectorWax (razrjeđenje 1:100) se preporučuje kao mokra zaštita nakon pranja automobila ili Spray Sealant S0.02 kao završni premaz. Za točnu obradu pogledajte informacije o proizvodu.