Koch Chemie Eu Eulex 1L sredstvo za uklanjanje smole i ljepila

17.20 (129.59 kn)

Koch Chemie Eulex 1L sredstvo za uklanjanje smole i ljepila je specijalizirani proizvod za brzo uklanjanje ostataka ljepila od naljepnica, smole, katrana, gume, raznih mrlja od ulja i masti, sa površina poput laka, stakla, metalnih površina te ostalih površina koje su otporne na djelovanje otapala. Brzo isparava i ne ostavlja tragove.
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Eulex 1L sredstvo za uklanjanje smole i ljepila:
◘ 1L pakiranje
◘ Odličan za uklanjanje ostataka ljepila od naljepnica s laka
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu

Availability: Na zalihi SKU: 01928 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Eulex 1L sredstvo za uklanjanje smole i ljepila je specijalizirani proizvod za brzo uklanjanje ljepila od naljepnica, tragova gume, smole, ulja i raznih kontaminacija s lakiranih površina na vozilima, staklu, metalu i sličnih površinama koje su otporne na otapala.

Koch Chemie Eulex 1L sredstvo za uklanjanje smole i ljepila brzo isparava te ne sadrži halogenirane ugljikovodike.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Eu Eulex 1L sredstvo za uklanjanje smole i ljepila”

Koch Chemie Eulex 1L sredstvo za uklanjanje smole i ljepila:

  1. Držati podalje od dohvata djece!
  2. Koristiti u dobro ventiliranom prostoru, proizvod ima vrlo snažan miris!!!!
  3. Ne korisititi na vrućim površinama ili onima izloženima suncu! Držati podalje od otvorenog plamena!
  4. Aplicirati pomoću krpe ili aplikatora na željenu površinu, nakon nekoliko trenutaka obrisati ostatke ljepila ili smole te oprati vlažnom krpom ili mlazom vode.