Koch Chemie Insect & DirtRemover 750ml sredstvo za uklajanje kukaca

13.20 (99.46 kn)

Koch Chemie Insect & DirtRemover 750ml sredstvo za uklajanje kukaca je sredstvo za uklanjanje kukaca i dnevnih nečistoća sa površina eksterijera svih vrsta vozila. Neupitne Koch Chemie kvalitete, testirano je na raznim površinama kako bi sredstvo brzo i jednostavno uklonilo čak i tvrdoglave mrlje od kukaca, a bez opasnosti od oštećenja površina koje se čiste. Ukoliko je mrlja od kukca duže vremena na laku postoji velika vjerojatnost da je tu površinu potrebno polirati.

S obzirom na jednostavnost primjene, kvalitetu i suptilan dizajn odličan je izbor za dodatak ponudi raznim auto salonima, trgovinama auto dijelova i sličnim trgovinama u kojima kupci mogu tražiti proizvod ovakve namjene, a neupitne kvalitete.

PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Insect & DirtRemover 750ml sredstvo za uklajanje kukaca:
◘ 750ml
◘ Brzo i jednostavno uklanja kukce i dnevne nečistoće sa eksterijera vozila 
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Availability: Na zalihi SKU: 01955 Kategorije: , , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Insect & DirtRemover 750ml sredstvo za uklajanje kukaca uklanja i najupornije mrlje koje su na laku. Ukoliko su prodrijele u lak potrebno je poliranje i/ili brušenje. No efikasno uklanja dnevne nečistoće i masnoće s eksterijera vozila, što uključuje i motorni prostor. Sastojci neupitne kvalitete s provjerenim djelovanjem na raznim vrstama vozila omogućavaju brzo i jednostavno čišćenje bez opasnosti od mrlja ili oštećenja površina.

Koch Chemie Insect & DirtRemover 750ml sredstvo za uklajanje kukaca je izrazito jednostavan za korištenje.

S obzirom na jednostavnost primjene, kvalitetu i suptilan dizajn odličan je izbor za dodatak ponudi raznim auto salonima, trgovinama auto dijelova i sličnim trgovinama u kojima kupci mogu tražiti proizvod ovakve namjene, a neupitne kvalitete. 

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

1 recenzija za Koch Chemie Insect & DirtRemover 750ml sredstvo za uklajanje kukaca

  1. 5 od 5

    Miroslav Paviša (Potvrđen vlasnik)

    Apsolutno top sredstvo. Ne idem na duže putovanje bez ovog u prtljažniku.


Napiši recenziju

Koch Chemie Insect & DirtRemover 750ml sredstvo za uklajanje kukaca:

1.Protresite bocu i našpricajte na površinu eksterijera koju želite očistiti.
2. Ostavite nekoliko trenutaka kako bi proizvod mogao djelovati.
3. Temeljito isperite mlazom vode. Ukoliko je potrebno površine operite rukavicom od mikrofibre, a zatim isperite obilnim mlazom vode.