Kenotek Textile Cleaner 10L sredstvo za čišćenje tkanina

59.00 (444.54 kn)

Kenotek Textile Cleaner 10L sredstvo za čišćenje tkanina je proizvod za kemijsko čišćenje interijera koji će posao obaviti izvrsno bez obzira na vrstu mrlja i nečistoća. Gotovo ne pjeni, te je izvrstan za ekstraktor usisivače.

Kenotek Textile Cleaner 10L sredstvo za čišćenje tkanina:
◘ Učinkovit protiv svih mrlja
◘ Ugodnog mirisa
◘ 10 litara pakiranje

Availability: Na zalihi SKU: 00409 Kategorije: , , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Kenotek Textile Cleaner 10L sredstvo za čišćenje tkanina je proizvod koji je primarno namijenjen kao tekućina za kemijsko čišćenje interijera, u čemu je ovaj proizvod naprosto odličan.
Textile Cleaner se može koristiti pomoću šprica i četki, direktno preko ekstraktora, ili čak i kao APC za “našpricaj-obriši” metodu.

Ugodnog je mirisa koji traje dugo vremena nakon čišćenja, nakon čišćenja će ostaviti plastike i sve površine prirodnog izgleda, odnosno neće ostaviti masni film.
Kenotek Textile Cleaner 10L sredstvo za čišćenje tkanina je siguran za sve površine interijera u zadanim omjerima (ne koristiti koncentrat, već ga razrijediti po uputama!).

Dodatne informacije

Težina 11000 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Kenotek Textile Cleaner 10L sredstvo za čišćenje tkanina”

Kenotek Textile Cleaner 10L sredstvo za čišćenje tkanina:

  1. Kod korištenja s ekstraktorskim usisivačima dozirajte Textile Cleaner sa 1-5% u mješavini s čistom vodom (poželjno destiliranom).
  2. Kod korištenja s običnim bocama i špricama dozirajte Textile Cleaner s 10% u mješavini s čistom vodom (poželjno destiliranom). Ostaviti da djeluje 15 minuta, zatim obrisati vlažnom i čistom krpom.