Koch Chemie Lammfell-Pad vuna za poliranje

7.90 (59.52 kn) 23.80 (179.32 kn)

Koch Chemie Lammfell-Pad vuna za poliranje je vuna za poliranje iznimne kvalitete koja služi za vrlo gruba poliranja kod brušenja laka ili uklanjanja teških defekata na laku.

PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Lammfell-Pad vuna za poliranje:
◘ 80, 135, 150 i 180mm
◘ Vuna za grubo poliranje iznimne kvalitete
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu

 

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Lammfell-Pad vuna za poliranje je napravljena od vrlo gustih vlakana prirodne vune s namjenom za najteže poslove poliranja. Vuna za poliranje poznata je kao vrlo abrazivna spužva te je odličan izbor za uklanjanje tragova brušenja i težih defekata na laku.
Koch Chemie Lammfell-Pad vuna za poliranje je vrhunske kvalitete i dugotrajnosti, a posebno je dizajnirana za rad s Koch Chemie Heavy Cut H9.02 grubom pastom za poliranje.

Dostupne dimenzije: 80mm (3″), 135mm (5″), 150mm (6″), 180mm (7″)

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

 

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

 

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Dodatne informacije

Veličina

135 mm, 150 mm, 180 mm, 80 mm

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Lammfell-Pad vuna za poliranje”

Koch Chemie Lammfell-Pad vuna za poliranje:

  1. Držati dalje od dohvata djece.
  2. Vuna se brzo zagrijava te je potrebno pažljivo raditi i dopustiti vrijeme hlađenja vune nakon 30-60 sekundi rada. Odljepljivanje čička i vlakana događa se prilikom previsoke temperature.
  3. Čistiti čistom vodom ili ispuhivati zrakom.