Koch Chemie Mp Motorplast premaz za motorni prostor

11.90 (89.66 kn) 66.30 (499.54 kn)

Koch Chemie Motorplast premaz za motorni prostor je premaz za zaštitu i njegu plastika motornog prostora. Vrlo je praktičan način za obnovu i zaštitu raznih površina poput plastika i gumiranih crijeva te raznih vrsta nosača. Površine ostavlja sjajnim i hidrofobnima, pružajući im dugotrajnu zaštitu. Upotreba je vrlo jednostavna, Motorplast se našprica na motorni prostor i ostavi se kako bi se prirodno osušio.
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Motorplast premaz za motorni prostor:
◘ 500ml ili 5L pakiranje
◘ Štiti i njeguje sve površine u motornom prostoru.
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

SKU: N/A Kategorije: , Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Motorplast premaz za motorni prostor će plastike, gumirana crijeva i ostale površine ostaviti prirodno sjajnima te hidrofobnima. Na taj način ih štiti od prljavštine u narednom periodu.
Dijelovi koje tretiramo ostaju tvorničkog izgleda, a zahvaljujući svojoj formulaciji koja sadrži sredstva za sprječavanje korodiranja Motorplast će pomoći očuvati motorni prostor. Koch Chemie Motorplast premaz za motorni prostor je temperaturno otporan do 250°C.

Aplikacija je vrlo jednostavna, nakon čišćenja motornog prostora Motorplast se našprica na mokri ili suhi motorni prostor te ostavi da se osuši prirodnim putem. Brisanje nije potrebno.

 

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

 

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

 

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Dodatne informacije

Količina

500ml, 5L

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Mp Motorplast premaz za motorni prostor”

Koch Chemie Motorplast premaz za motorni prostor:

  1. Držati podalje od dohvata djece!
  2. Ne raditi po motornom prostoru dok motor radi ili dok je vruć!
  3. Motorni prostor oprati i očistiti prateći upute proizvođača.
  4. Našpricati Motorplast na mokre ili suhe plastike i površine motornog prostora te ostaviti da se prirodno osuše.
  5. Brisanje nije potrebno osim ako se sprej aplicirao i na neželjene površine poput laka.