Koch Chemie Ts Top Star 1L premaz za površine interijera

17.20 (129.59 kn)

Koch Chemie Top Star 1L premaz za površine interijera vozila u isti tren čisti i štiti. Ostavlja suptilan polu-mat sjaj, poput tvorničkog, uz snažnu UV i anti-static zaštitu. Ugodnog mirisa i jednostavne aplikacije.
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Top Star 1L premaz za površine interijera:
◘ 1L
◘ Čisti i štiti
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Availability: Na zalihi SKU: 01944 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Top Star 1L premaz za površine interijera je premaz za plastične površine koji ostavlja suptilan polu-mat sjaj uz ugodan svjež miris.
Emulzija za čišćenje duboko prodire u pore plastike te ju čisti dok formulacija za njegu hrani plastične površine vraćajući im tvornički izgled.
Koch Chemie Top Star 1L premaz za površine interijera stvara dugotrajnu zaštitu od UV zračenja. Na taj način sprječava degradiranje plastičnih površina interijera vozila. Anti-static zaštita pobrinuti će se za interijer sa što manje prašine.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

1 recenzija za Koch Chemie Ts Top Star 1L premaz za površine interijera

  1. 5 od 5

    googy.dm (Potvrđen vlasnik)

    Odlican, mala potrosnja,na glatkim plastikama lako za upotrebu


Napiši recenziju

Koch Chemie Top Star 1L premaz za površine interijera:

  1. Držati podalje od dohvata djece!
  2. Interijer usisati i očistiti od krupnije nečistoće.
  3. Top Star aplicirati na čistu i suhu krpu od mikrofibre ili aplikator te aplicirati na željenu površinu.
  4. U slučaju potrebe obrisati dodatnom suhom i čistom krpom.