PHD Ozone Generator generator ozona

265.40 (1,999.66 kn)

PHD Ozone Generator generator ozona visoke učinkovitosti pomoći će pri uklanjanju neugodnih mirisa u interijeru vozila i drugim zatvorenim prostorima poput apartmana, kafića, itd.
Ozone generator je potrebno koristiti s oprezom te prije rada detaljno proučiti napisane upute!

PHD Ozone Generator generator ozona:
PHD kućni brand!
◘ 32g/h
◘ ON/OFF prekidač

Availability: Na zalihi SKU: 01146 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

PHD Ozone Generator generator ozona, PHD-O3Gen, je generator ozona koji svojim postupkom ispuštanja ozona u željeno područje pomaže prilikom uklanjanja neugodnih mirisa iz raznih površina.

Prije nego što ukratko opišemo proces, molimo drage kupce da uzmu u obzir da korištenje ozon generatora zahtjeva detaljno čitanje uputa i korištenje logičnog opreza!

Ozon generatori su uređaji koji kemijskom reakcijom pretvaraju molekule kisika (O2) u molekule ozona (O3) te na taj način djeluju protiv mikroorganizama i bakterija, koje su jedan od glavnih uzročnika neugodnih mirisa u interijerima vozila, zatvorenim prostorima i slično.
Ozon generatori se mogu koristiti i prilikom uklanjanja neugodnih mirisa iz interijera vozila, uz pridržavanja sigurnosnih uputa i uputa o upotrebi.

Korisnički priručnik možete skinuti ovdje –> LINK

PHD-O3Gen je generator koji može proizvesti do 32g ozona po satu rada, te za primjenu u interijeru vozila spada u visokoučinkovite uređaje.
Kako bi ozone generator funkcionirao, bitno je očistiti interijer i ukloniti nečistoće koje izazivaju neugodne mirise, a ozone generator će pomoći ukloniti ostatke mirisa iz tkanina i dijelova interijera.

PHD Ozone Generator generator ozona ne služi za kiruršku dezinfekciju ili medicinski dokazanu dezinfekciju! 

Specifikacije:

– Napon: 230V AC
– Snaga: 100W
– Težina: 2kg
– Uključivanje: ON/OFF prekidač
– Dimenzije: 230-130-180mm

4 recenzije za PHD Ozone Generator generator ozona

 1. 5 od 5

  karlito0 (Potvrđen vlasnik)

  rekao bih da je izvrstan,riješio je problem smrada cigareta nakon kemijskog čišćenja iz prve

 2. 5 od 5

  dominik1520 (Potvrđen vlasnik)

  rješio mi problem smrada u par auta kako treba

 3. 5 od 5

  perinho (Potvrđen vlasnik)

  Odličan

 4. 5 od 5

  rudaeras

  jedan od najboljih ozonatora! koristim ga i u vozilima i u prostorijama. količina ozona je top! max 20min po vozilu i rješava smrad pasa, cigareta i ostalih neugodnih mirisa! po meni za najbolji rezultat tretirati vozilo nakon kemijskog pranja ili detaljnijeg “običnog” pranja.


Napiši recenziju

PHD Ozone Generator generator ozona:

 1. Udisanje ozona je opasno po život. Pažljivo pročitajte upute prije rada!!!
 2. Kako bi ozone generator bio efikasan, potrebno je interijer (vozila, kućanstva) očistiti i ukloniti uzroke neugodnih mirisa (smeće, nečistoće, organske mrlje…)
 3. Ovisno o površini interijera, ozone generator je potrebno namjestiti da radi od 15-20 za interijere vozila, te 30-60 minuta za interijere kućanstva, poštujući sigurnosne upute. TIJEKOM RADA, U TRETIRANIM POVRŠINAMA NE SMIJU SE ZADRŽAVATI LJUDI NI ŽIVOTINJE!
 4. Generator namjestiti u interijer vozila, ili kućanstva, zadržavajući dah (ne udišući dok ozone generator radi) upaliti generator, postaviti timer na 15-20 minuta te napustiti prostoriju. Kada se ozone generator koristi u vozilima, vozilo se ostavi da radi te se postavke ventilacije interijera namjeste na recirkulaciju zraka. Upaljeno vozilo ne ostavljati u zatvorenoj garaži radi ispušnih plinova!
 5. Na području rada ostaviti obavijest da je proces ozoniranja u tijeku te da je pristup zabranjen!
 6. Nakon što je ozone generator odradio svoj proces, u prostoriju ući zadržavajući dah (ne udišući dok ozone generator radi) te ga ukloniti iz prostorije, a prostoriju dobro provjetriti. Ozone iza sebe ostavlja “jak” miris, što je normalno, te je potrebno nekoliko sati da se tretirano područje provjetri.
 7.  Ukoliko trebate dodatne detalje slobodno nam se obratite na naš broj telefona +385 99 662 6226 !
 8. Korisnički priručnik možete skinuti ovdje –> LINK