Kranzle Ventos 32 L / PC mokro-suhi usisavač

637.00 (4,799.48 kn)

Kranzle Ventos 32 L / PC mokro-suhi usisavač donosi poznatu robusnost svih Kranzle uređaja upakiranu u kompaktni dizajn sa snažnim motorom, bogatom opremom i funkcijom ispuhivanja što je vrlo praktično.

Kranzle Ventos 32 L / PC mokro-suhi usisavač:
◘ Robusnost svakog dijela
◘ Mokro-suho usisavanje
◘ 2 godine garancije

Availability: Na zalihi SKU: KranzleVentos32 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Kranzle Ventos 32 L / PC mokro-suhi usisavač je jedini usisavač u Kranzle ponudi, a zbog svojih karakteristika i kvalitete može zamijeniti čitav niz konkurentskih većih ili manjih usisivača…

Ventos je profesionalni usisavač za mokro i suho usisavanje, kompaktnih dimenzija, ali izrazito robusne izrade što je postao Kranzle standard kvalitete. Idealan je za primjenu na raznim područjima poput kućanstva, prijevozništva, poljoprivrede, raznih industrijskih i pogonskih namjena.

Bogata oprema uključuje podni nastavak  za mokro usisavanje, dva produžetka crijeva, uski nastavak, nastavak za tkaninu, četku, vrećice,…
Snaga usisavanja se, naravno, može podestiti, a filter se može oprati u običnoj vodi. Ventos ima i monofaznu utičnicu za priključivanje ručnog alata poput brusilica.
Ispuhivanje je također jedna od vrlo praktičnih funkcija Ventosa, a kada govorimo o usisavanju vode postoji automatsko gašenje kada količina usisane vode dođe do maksimalnog kapaciteta spremnika.

Kranzle Ventos 32 L / PC mokro-suhi usisavač tehničke karakteristike:

Struja: 230V, 50-60Hz, kućna utičnica
Snaga motora: 2400W
Vakum max. : 24000 Pa / 240 mbar
Buka: 68.3 dB
Volumen protoka zraka: 4500 l/min
Volumen spremnika: 30 litara
Volumen spremnika mokro usisavanje: 30 litara
Dimenzije DxŠxV: 590/360/570 mm
Težina: 15.5kg

Napomena: Svi Kränzle proizvodi dolaze s dvogodišnjom garancijom (24 mjeseca). Da bi se jamstveni rok za kupce koji su pravne osobe, nakon isteka prve godine, produžio za još jednu godinu, potrebno je neposredno prije isteka prve godine obaviti redovan servisni pregled u nekoj od ovlaštenih servisnih radionica.

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Kranzle Ventos 32 L / PC mokro-suhi usisavač”

Kranzle Ventos 32 L / PC mokro-suhi usisavač:

  1. Držati podalje od dohvata djece!
  2. Strujne kablove ne uranjati ili koristiti u mokrim uvjetima.
  3. Koristiti po priloženim uputama.