PHenomenalan poklon bon

10.00 (75.35 kn)

PHenomenalan poklon bon odličan je poklon za Vama dragu i blisku osobu koju često vidite kako briše svoje vozilo nakon što na njega padne kap kiše, a na spomen prljavih felgi diže joj se kosa na glavi.

PHenomenalan poklon bon:
Može se dostaviti u tiskanom formatu ili na e-mail! 
◘ Poklon  za svakog profi i hobi detailera
◘ Vrijedi za kompletnu ponudu našeg WebShopa!

Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

PHenomenalan poklon bon je rješenje Vašem problemu. Izbor poklona je nekad vrlo težak, pogotovo kod muškaraca koji često kupnji poklona pomognu s “ma ne trebam ništa” izjavom.

Ne brinite, doskočili smo i tom problemu. Većina vlasnika limenih ljubimaca voli da su im vozila čista, uredna i sjajna, a to nam govori da bi izbor poklona za blagdane, rođendane ili bilo koje druge posebne prilike mogao ići u tom smjeru te smo izradili PHenomenalan poklon bon.
Poklonite osobi koju želite iznenaditi jedan od naših PHenomenalnih poklon bonova, a mi ćemo se pobrinuti da naš širok i kvalitetan asortiman proizvoda za lickanje vozila zainteresira čak i one kojima “ništa ne treba”:

Upute za kupnju i korištenje poklon bona:

– 1kom poklon bona = 10 €
– odaberite koliko kuna želite pokloniti na poklon bonu odabirom željenog broja komada, ako želite pokloniti 30 € odaberite 3 kom, ako želite pokloniti 50 € odaberite 5kom, i tako dalje.
– svaki poklon bon će imati svoj jedinstveni kod te će kupac kod poklon bona unijeti u Napomenu narudžbe.

na kraju kupovine vlasnik poklon bona odabire opciju “plaćanje pouzećem” te ćemo mi oduzeti iznos bona od iznosa kupovine i poslati robu na željenu adresu.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “PHenomenalan poklon bon”