Rupes BigFoot LHR15 MK3 orbitalna mašina za poliranje

530.80 (3,999.31 kn)

Rupes BigFoot LHR15 MK3 orbitalna mašina za poliranje je jedna od najboljih orbitalnih mašina za poliranje. Svoju kvalitetu i učinkovitost dokazala je u rukama ponajboljih svjetskih detailera. Podloška od 125mm / 5″ prilagođena je radu na vozilima s oštrijim linijama i konturama.

Rupes BigFoot LHR15 MK3 orbitalna mašina za poliranje:
◘ 3000-5200 OPM-a
◘ 15mm pomak uz 500W snagu motora
◘ dolazi uz 125mm backing plate

Availability: Na zalihi SKU: 00666 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Rupes BigFoot LHR15 MK3 orbitalna mašina za poliranje je proizvod za koji je upitno treba li opis. Kada se spominju mašine za poliranje rijetko koja rasprava može proći bez Rupes BigFoot programa.
Ukoliko ste početnik, cijeniti ćete orbitalne kretnje koje će spriječiti “zapaljenje” laka, a ukoliko ste profesionalac onda znate po što ste došli kada tražite Rupes BigFoot mašine.
500W motor odrađuje i najteže zadatke uz manju potrošnju energije, a meki start se brine za siguran rad. Naravno, elektronska kontrola vrtnje se brine za konstantnu vrtnju bez obzira na pritisak.
Novost u MK3 seriji je i potenciometar na samom prekidaču za start kojim sada možete kontorolirati snagu, odnosno brzinu vrtnje.

Rupes BigFoot LHR15 MK3 orbitalna mašina za poliranje dolazi uz podložak (backing plate) od 125mm. Spužve i ostala oprema poput pasti i ručnika od mikrofibre ne dolaze u ovoj ponudi, a moguće ih je zasebno naručiti.

Napomena oko cijene: PH Detailing d.o.o. sve mašine dobavlja od ugovornih zastupnika za određeni brand koji ima osiguran servis i podršku te je ovlašten, od strane proizvođača, za zastupanje branda u Republici Hrvatskoj.  Na sumnjivo niske cijene raznih trgovina koje ne mogu osigurati servis i podršku, nećemo odgovarati jer takvim cijenama ne možemo osigurati kontinuiranu servisnu podršku i mrežu, te zamjenske mašine ukoliko dođe do kvara na mašinama korisnika.

Tehničke specifikacije:
Snaga: 500W
Brzina okretaja/orbita (OPM): 1700 – 4200 / min
Težina: 2.6 kg
Podloška/backing plate: u setu dolazi 125mm / 5″
Dužina kabla: 9m

3 recenzije za Rupes BigFoot LHR15 MK3 orbitalna mašina za poliranje

 1. 5 od 5

  karlito0 (Potvrđen vlasnik)

  jaka,ne trese,komad i pol mašine. Nakon Krausa preporod

 2. 5 od 5

  ivan335i (Potvrđen vlasnik)

  Preporod nakon jeftinih mašina,vrijedi svake kune

 3. 5 od 5

  stjepan-vukovic (Potvrđen vlasnik)

  Najbolje mašine


Napiši recenziju

Možda će vam se također svidjeti…