Rupes BigFoot LHR21 MK3 orbitalna mašina za poliranje

3,949.00kn

Rupes BigFoot LHR21 MK3 orbitalna mašina za poliranje je jedna od najboljih orbitalnih mašina za poliranje. Svoju kvalitetu i učinkovitost dokazala je u rukama ponajboljih svjetskih detailera.

Rupes BigFoot LHR21 MK3 orbitalna mašina za poliranje:
◘ 2000-4200 OPM-a
◘ 21mm pomak uz 500W snagu motora
◘ dolazi uz 150mm backing plate

Availability: Na zalihi SKU: 00644 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu
Često kupljeno zajedno:
Rupes BigFoot LHR21 MK3 orbitalna mašina za poliranje je mašina za poliranje marke Rupes iz BigFoot serije proizvoda, a način rada je orbitalni.
+Ewocar Microfiber Cloth Set ručnika od mikrofibre je set od dvije krpe od mikrofibre, jedna narančaste boje i druga plave boje. Obje krpe dolaze u zajedničkoj plastičnoj vrećici s Ewocar logom.
+Rupes BigFoot Tool Holder Wall Mount zidni držač je plastični držač za Rupes uređaje koji se pričvrsti na zid.
+Rupes D-A Polishing Kit Fine set za poliranje je set proizvoda branda Rupes koji sadrži sve potrebno za fino poliranje gotovo svih vrsta lakova.
+Rupes D-A Polishing Kit Coarse set za poliranje je set branda Rupes koji sarži sve potrebno za poliranje vozila.
Rupes BigFoot LHR21 MK3 orbitalna mašina za poliranje je mašina za poliranje marke Rupes iz BigFoot serije proizvoda, a način rada je orbitalni.
Ovaj proizvod: Rupes BigFoot LHR21 MK3 orbitalna mašina za poliranje 3,949.00kn 3,949.00kn

Opis

Rupes BigFoot LHR21 MK3 orbitalna mašina za poliranje je član jako dobro poznate BigFoot obitelji uređaja. Treba li uopće opisivati Rupes BigFoot mašine za poliranje? Kada se spominju mašine za poliranje rijetko koja rasprava može proći bez Rupes BigFoot programa.
Ukoliko ste početnik, cijeniti ćete orbitalne kretnje koje će spriječiti “zapaljenje” laka, a ukoliko ste profesionalac onda znate po što ste došli kada tražite Rupes BigFoot mašine.
500W motor odrađuje i najteže zadatke uz manju potrošnju energije, a meki start se brine za siguran rad. Naravno, elektronska kontrola vrtnje se brine za konstantnu vrtnju bez obzira na pritisak.
Novost u MK3 seriji je i potenciometar na samom prekidaču za start kojim sada možete kontorolirati snagu, odnosno brzinu vrtnje.

U ovoj ponudi nudimo Vam Rupes BigFoot LHR21 MK3 orbitalna mašina za poliranje uz koju dolazi podložak (backing plate) od 150mm. Spužve i ostala oprema poput pasti i ručnika od mikrofibre ne dolaze u ovoj ponudi, a moguće ih je zasebno naručiti.

Napomena oko cijene: PH Detailing d.o.o. sve mašine dobavlja od ugovornih zastupnika za određeni brand koji ima osiguran servis i podršku te je ovlašten, od strane proizvođača, za zastupanje branda u Republici Hrvatskoj.  Na sumnjivo niske cijene raznih trgovina koje ne mogu osigurati servis i podršku, nećemo odgovarati jer takvim cijenama ne možemo osigurati kontinuiranu servisnu podršku i mrežu, te zamjenske mašine ukoliko dođe do kvara na mašinama korisnika. 

Tehničke specifikacije:
Snaga: 500W
Brzina okretaja/orbita (OPM): 3000 – 4500 / min
Težina: 2.7 kg
Podloška/backing plate: u setu dolazi 150mm / 6″
Dužina kabla: 9m

1 recenzija za Rupes BigFoot LHR21 MK3 orbitalna mašina za poliranje

  1. 5 od 5

    tomislav.tomo (Potvrđen vlasnik)

    A nema što,izvrsna mašina. Prodao sam mark1 i uzeo ovu,razlika je očigledna i u ponašanju,i u snazi


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.