-71%

SchraubenDoktor sredstvo za uklanjanje oštećenih šerafa

Najniža cijena: 16.00 (120.55 kn)
Snižena cijena: 4.70 (35.41 kn)

SchraubenDoktor sredstvo za uklanjanje oštećenih šerafa je revolucionarni proizvod za pomoć kod uklanjanja oštećenih glava šarafa. Zahvaljujući svojim sastavu u kojem su, između ostaloga, magnetne čestice uvelike pomaže kod uklanjanja šarafa sa oštećenim (izraubanim, pojedenim, pretegnutim) glavama. Uvelike se koristi u održavanju zrakoplova, vozila, plovila… Koriste ga Lufthansa Technik, AirFrance, AirCanada, RyanAir, Emirates, Qantas…
PH Detailing sa svojom kategorijom AeroNautik prvi donosi SchraubenDoktor na hrvatsko tržište. 

SchraubenDoktor sredstvo za uklanjanje oštećenih šerafa:
◘ PH AeroNautik
◘ 20g = 50+ aplikacija
◘ Napravljen u Njemačkoj

Availability: Na zalihi SKU: 01045 Kategorije: , , Marka:
Vidi košaricu

Opis

SchraubenDoktor sredstvo za uklanjanje oštećenih šerafa je revolucionarno rješenje za uklanjanje šarafa s oštećenom (izraubanom) glavom. Napravljen od, između ostalog, magnetskih čestica koje ulaze u oštećenu glavu šarafa i tamo se zadržavaju te stvaraju dodatni oslonac kod odšarafljivanja oštećenih šarafa.

SchraubenDoktor sredstvo za uklanjanje oštećenih šerafa je sredstvo koje ima nebrojene mogućnosti i primjene u tehničkom svijetu, a jedan je od glavnih pomoćnih alata u održavanju zrakoplova, automobila i ostalih tehničkih naprava.

Napravljen, i patentiran, u Njemačkoj,  SchraubenDoktor dolazi u tubi od 20g što je dovoljno za više od 50 aplikacija, a kada se situacija čini bezizlaznom dokazati će da je zaista revolucionaran i da od toga trenutka postaje alat koji ćete uvijek imati uz sebe.

SchraubenDoktor će u svakoj situaciji dodati više gripa, trenja. Može se koristiti i u situacijama kada borer proklizava u glavi bušilice, kada trebate nešto odšarafiti francuskim ključem koji se skliže, i sl…

PH Detailing sa svojom kategorijom AeroNautik prvi donosi SchraubenDoktor na hrvatsko tržište. 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “SchraubenDoktor sredstvo za uklanjanje oštećenih šerafa”

SchraubenDoktor sredstvo za uklanjanje oštećenih šerafa:

  1. Protresti pakiranje.
  2. Kapnuti kap proizvoda u oštećenu glavu šarafu.
  3. Kapnuti kad proizvoda na glavu odvijača (šarafcigera).
  4. Dodatnim pritiskom odšarafiti oštećeni šaraf.