Detailing projekti, Novosti

Detailer’s MeetUp Vol.1

Detailer’s MeetUp event započeo je kao jedna mala ideja…

Ideja o Detailer’s MeetUp živi već neko vrijeme, ali zbog Covid-19 situacija planiranje bilo kakvih evenata je gotovo nemoguća misija, ali to nas nije zaustavilo da napravimo prvi ovakav event u regiji.

S glavnim naglaskom na detailing, htjeli smo našim dragim kupcima i posjetiteljima predstaviti našu PH Detailing PHalu, opremu s kojom svakodnevno radimo i koju nudimo našim kupcima, a najbitniji razlog eventa je bio međusobno druženje sa kolegama iz detailing svijeta, upoznavanje i razmjena iskustava

Vozni park obogatili smo primarno Porscheima…

Porschei su vozila koja najčešće krase naš detailing studio te s njima imamo najdublju poveznicu te je logičan korak bio da oni krase većinu naših prostorija na našem prvom eventu.

Razni modeli Porschea 911, od 991.2 GT3, 991 GT3, Carrera 4S, pa i prekrasnog Cayenna u predivnoj tamno plavoj boji samo su neki od modela koji su bili nikad bliže za naše posjetioce.

Naravno, cijelu priču smo obogatili i jednim old-school ljepotanom u vidu Volkswagen Kharmann Ghie Coupe ’72., te raznim trkaćim i rally vozilima u koje su naši posjetioci mogli sjesti i dobiti doživljaj iz prve ruke kako to izgleda iz kabine punokrvnog trkaćeg auta.
Treba spomenuti i Foler Racing Team drift BMW kockicu koja je svake godine sve ljepša, brža i jača.

Honda Civic Type R 8th GEN i Subaru Impreza WRX STI dočekivali su naše posjetioce kao zastupnik japanskog trkaćeg srca, a njima nasuprt stajao je BMW E46 coupe u iznimno zanimljivom dizajnu folije.

Protiv vrućine smo se uspješno borili hladnim pićima kojih nije nedostajalo.

Budući eventi…

U planu nam je napraviti još jedan veliki event do kraja godine, sa još više sadržaja i vozila. Ovakvi eventi će postati tradicija koja će okupljati ljubitelje detailinga i automoto svijeta, uz opuštenu atmosferu i odlično druženje.
Uz velike evente otvorenog tipa raditi ćemo i evente zatvorenog tipa sa namjenskim prezentacijama brandova i opreme, a o čemu ćemo obaviještavati naše cijenjene kupce na vrijeme.