Detailing projekti, Novosti

Ferrari 812 Superfast detailing project

Ferrari 812 Superfast – premijera na hrvatskim cestama

Još jedan supersportski automobil došao je u naš detailing studio kako bi se pripremio za premijeru na hrvatskim cestama.
S obzirom da je 812 bio nov automobil nismo imali puno posla sa korekcijom laka osim pripreme za Angelwax Enigma Genesis keramički premaz.

Koje smo proizvode koristili pročitajte u nastavku…

Priprema za aplikaciju keramičkog premaza

Kao i uvijek prije poliranja odradili smo premium pranje, a korištenjem FX Protect Premium Wash Mitt rukavice od mikrofibre osigurali smo nježno pranje vozila.

Sušenje vozila je vitalan korak jer korištenjem loših krpa, da ne kažemo jelenjih koža, možemo teško oštetiti lak. Za sušenje smo odabrali najnježniju moguću opciju – Feck’s Philosophy Professor Plush ručnik.

Logičan izbor kod poliranja je bila srednje-fina popularna žuta Rupes spužva, u kombinaciji sa Angelwax Redemption, izvrsnom finiš pastom.

Prije aplikacije keramičke zaštite važno je odmastiti lakirane površine kako bi zaštita ostvarila puni kontakt sa podlogom, a za tu namjenu koristili smo Angelwax Stripped Ease čistač.

Angelwax Enigma Genesis premaz je sa jednim od najvećih udjela SiO2 na tržištu, te kao takav pruža superiornu zaštitu površina eksterijera. Osim što će površine dugo vremena izgledom biti nove, zaštita od vremenskih i meteo uvjeta poput kiselih kiša, ptičjeg izmeta, i sličnih kontaminacija, je osigurana te će premaz spriječiti prodiranje i oštećenje laka.

Premaz je apliciran, a sada…

Nakon apliciranog premaza upalili smo naše IC grijalice te premaz zapekli kako bi postigao još bolju tvrdoću i kontakt sa podlogom.

Garancija na premaz je 5 godina, gdje mi vlasniku vozila garantiramo da će vozilo biti hidrofobno i zaštićeno u periodu od 5 godina, uz pravilno održavanje što vlasnik može odraditi u našoj premium autopraonici.