Novosti, Recenzije proizvoda

FX Protect Leather Coating

Zaštita kožnih dijelova interijera na vozilima od vitalne je važnosti za njihov trajan i očuvan izgled. Današnji kožni interijeri u velikoj većini napravljeni su od eko kože (skaj), no i takvi trpe oštećenja uslijed korištenja.

FX Protect Leather Coating novi je proizvod za zaštitu kožnih dijelova interijera u vozilima, kućanstvu, pa čak i na odjevnim predmetima.
Aplikacija proizvoda je iznimno jednostavna, a zbog svoje formulacije ne postoji bojazan za ostavljanjem fleka na tretiranim površinama.

Kako se koristi?

Koristi se aplikacijom na već očišćenu kožu, koja mora biti suha i odmašćena.
Kod čišćenja koristili smo FX Protect Leather Cleaner kako bismo kožu brzo i efikasno očistili, a nakon čišćenja dovoljno je proći suhom i čistom krpom od mikrofibre kako bi se uklonili eventualni ostaci čišćenja.

Leather Coating je dovoljno našpricati na željenu površinu, ostaviti nekoliko trenutaka te obrisati čistom i suhom krpom od mikrofibre. Odmah nakon toga površina postaje zaštićena i hidrofobna, što će svakako pridonijeti očuvanju stanja kože na duži vremenski period.

Potrošnja proizvoda je minimalna, te se sa jednom bočicom može zaštititi i više od 2 cijela kožna interijera.

Za razliku od nekih konkurentskih proizvoda u kategoriji keramičke zaštite kože, FX Protect Leather Coating kožu ne ostavlja skliskom i “plastičnom”, već ju ostavlja u prirodnom stanju na dodir.