Angelwax Desirable Wax vosak

29.10 (219.25 kn) 106.20 (800.16 kn)

Angelwax Desirable Wax vosak je vosak koji je trebao ostati limitirana serija od samo 20 pakiranja… Briljantna formulacija, izrazito visok sjaj, odlično odbijanje vode, pritisak kupaca za kupnjom ovog voska, sve su to razlozi zbog koji je Desirable prešao u Unlimited seriju i postao dostupan široj javnosti.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Angelwax proizvode u Republici Hrvatskoj.

Angelwax Desirable Wax vosak:
◘ 33ml ili 250ml
◘ Izrazito visok sjaj
◘ Vrlo lak za apliciranje i brisanje

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Angelwax Desirable Wax vosak je stvoren u Angelwax laboratoriju i počeo je život kao limitirana verzija od 20 malih pakiranja.
Ovaj predivno dizajniran i mirisan vosak je trebao biti limitirana, ekskluzivna, serija i kao takva ostati. Međutim, briljantna formulacija voska i zahtjevi kupaca za dodatnim pakiranjima i Angelwax je odlučio da Angelwax Desirable Wax vosak prelazi u nelimitiranu verziju te postaje dostupan široj javnosti.

Trajnost koja prelazi 5 mjeseci uz pravilnu njegu, izuzetno visok sjaj, beeding sheeting kakav se rijetko viđa u svijetu voskova je ono što Desirable čini izuzetnim voskom po umjerenoj cijeni.

Svako pakiranje Angelwax voskova je ručno rađeno i ručno lijevano u posudice kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta na koju nas je Angelwax i naviknuo.

Dostupna pakiranja su 33ml i 250ml.

Sa 33ml možemo aplicirati vosak na otprilike 5 automobila Golf klase, a  sa 250ml preko 20 automobila Golf klase.

Preporuka je koristiti vrlo meke aplikatore.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

250 ml, 33ml

1 recenzija za Angelwax Desirable Wax vosak

  1. 5 od 5

    perinho (Potvrđen vlasnik)

    volim prirodne voskove,Angelwax je tu jak s ponudom.Kupio sam 33ml verziju,čim potrošim kupujem veće pakiranje


Napiši recenziju

Angelwax Desirable Wax vosak:

  1. Nakon što je vozilo temeljito oprano i osušeno, aplicirati tanak sloj voska pomoću aplikatora. Preporuka je koristiti vrlo meke aplikatore.
  2. Nakon što je vosak apliciran na jedan element, pričeka se 1-3 minute i vosak se obriše s čistom i suhom krpom od mikrofibre.