Fenice Leather Protector zaštitni premaz za kožu

22.50 (169.53 kn) 71.60 (539.47 kn)

Fenice Leather Protector zaštitni premaz za kožu je vrhunski zaštitni premaz za kožne presvlake. Uz zaštitu i hranjenje kože, pruža joj prirodan osjećaj teksture pod prstima čime se ne može pohvaliti velik broj proizvoda.
Cijena u potpunosti opravdava kvalitetu, što je dokazano videom u opisu.

Fenice Leather Protector zaštitni premaz za kožu:
◘ 250ml ili 1L pakiranje, mala potrošnja
◘ Vrhunska Fenice kvaliteta
◘ Prirodni osjet na koži

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Fenice Leather Protector zaštitni premaz za kožu je zaštitni losion za kožu, na vodenoj bazi, koji stvara zaštitni sloj na koži sprječavajući dnevnim zaprljanjima da prodru u kožu i na taj način je oštete i zaprljaju.
Bitno je napomenuti da Fenice Leather Protector ostavlja prirodan osjet kože pod prstima, uz prirodnu mekoću i “sjaj”, zahvaljujući svojim prirodnim uljima.

Nakon nekog vremena, masnoća i ulja s tijela prodiru u kožu, što je lako vidljivo na sjedećim pozicijima gdje su česti tragovi masnoće, nečistoće, čak i transfera boje od traperica.
Takav problem se najviše očituje i na volanima i ručicama mjenjača ili u unutrašnjem dijelu kožnih jakni.

Fenice Leather Protector zaštitni premaz za kožu može zaštititi sve te površine na vrlo suptilan, a visoko učinkovit način.
Preporuka je koristiti ga barem 3-4 puta godišnje na očišćena sjedala, a jedino ga nije preporuka koristiti na Nubuck i brušenoj (suede) koži.
Za najčešću vrstu kože u današnjim automobilima, bojanu kožu, Leather Protector je izvrstan izbor jer osim što će tu kožu dodatno zaštiti, omogućiti će joj i zaštitni sloj od mrlja poput kemijskih olovaka, ruža za usne, transfera boje s traperica ili novina sl.

Za razliku od većine zaštitnih premaza, Fenice Leather Protector ne sadrži silikone, već svoj zaštitu postiže prirodnim uljima.  Najbitnije je nakon zaštite ostaviti prirodan osjećaj kože pod prstima, što Fenice garantirano ostavlja.

 

Dodatne informacije

Težina 1130 g
Količina

1L, 250ml

2 recenzije za Fenice Leather Protector zaštitni premaz za kožu

 1. 5 od 5

  tomislav.tomo (Potvrđen vlasnik)

  jako zanimljiva stvar,treba probat jednostavno

 2. 5 od 5

  mtokic1 (Potvrđen vlasnik)

  odlična zaštita za kožu,radim dosta namještaja i imam jednu kutnu jako skupu,namazao s ovim i efekt je wow


Napiši recenziju

Fenice Leather Protector zaštitni premaz za kožu:

 1. Kožu je potrebno očistiti Fenice Power Cleaner 1L kako bi bila čista od ulja i masnoća. Naravno, usisivanje mrvica je također obavezno.
 2. Malu količinu Leather Protectora nanijeti na aplikator i utrljati u željenu kožnu površinu (sjedala u vozilu, kauč, itd.).
 3. Premaz će se prirodno upiti kroz 1-2h na standardnoj temperaturi, upijanje se može ubrzati blagim zagrijavanjem kože.