Fresso Gentleman miris za interijer

7.90 (59.52 kn) 13.20 (99.46 kn)

Fresso mirisi za interijer daju nam priliku za uživanjem u luksuzu svaki dan, a dolaze u dva oblika. Kao viseći miris u obliku predivno dizajnirane drvene mirisne baze ili kao klasičan tekući parfem.
Fresso Gentleman miris za interijer je aromatična mješavina začina i mirisnih nota koja podsjeća na muški parfem iz prošlih vremena. Uz opuštajuću lavandu i miris potočarke egozotičnost dodaju drvene mirisne note. Slatka vanilija i topli pačuli čini ovu snažnu, muževnu, kompoziciju obavijajućom poput kašmira.

Fresso Gentleman miris za interijer:
◘ Drveni viseći miris ili 50ml parfema
◘ Luksuzan, očaravajuć, prirodni miris
◘ Note: začini, lavanda, potočarka, drvene note, vanilija i pačuli

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Fresso Gentleman miris za interijer je aromatična mješavina začina i mirisnih nota koja podsjeća na muški parfem iz prošlih vremena. Uz opuštajuću lavandu i miris potočarke, egozotičnost dodaju drvene mirisne note. Slatka vanilija i topli pačuli čini ovu snažnu, muževnu, kompoziciju obavijajućom poput kašmira.

Mirisi su jedna od fascinantnih prirodnih misterija. Ne možemo ih vidjeti ili dodirnuti, ali imaju velik utjecaj na naše emocije. Vraćaju uspomene te oživljaju prošlost.
Uvijek ćemo se sjećati mirisa ruže koju smo poklonili najdražoj osobi, mirisa parfema naših voljenih, ili intenzivnih mirisa mjesta koje volimo posjećivati. Fascinantni i bogati miris asociraju nas na luksuz i ugodne trenutke.

Fresso mirisi za interijer daju nam priliku za uživanjem u luksuzu svaki dan, a dolaze u dva oblika. Kao viseći miris u obliku predivno dizajnirane drvene mirisne baze ili kao klasičan tekući parfem.

Pažljivo dizajnirani i kreirani od prirodnih mirisnih baza Fresso mirisi imaju svoj poseban dašak luksuza, bez jeftinih i sintetičkih mirisnih nota.

Fresso Gentleman miris za interijer: začini, lavanda, potočarka, drvene note, vanilija i pačuli.

 

Dodatne informacije

Miris

Parfem 50ml, Viseći miris

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Fresso Gentleman miris za interijer”

Fresso Gentleman miris za interijer:

  1. Mirise držati podalje od dohvata djece.
  2. Drvene viseće mirise ne naslanjati na površine  jer mogu ispustiti mirisna ulja na plastične i slične površine.
  3. Drvene mirise krasi trajnost do 31 dan.
  4. Parfemi se apliciraju po željenom intenzitetu, 1-2 špricanja za suptilnu notu, 4-5 za dugotrajnosti i jačinu mirisa.
  5. Parfem ne aplicirati na sjedala ili svjetle površine.