-47%

FX Protect Mystic Blue Microfiber Towel ručnik od mikrofibre

Najniža cijena: 6.60 (49.73 kn)
Snižena cijena: 3.50 (26.37 kn)

FX Protect Mystic Blue Microfiber Towel ručnik od mikrofibre izrađen je od izvrsne korejske mikrofibre i napravljen za širok obujam poslova u detailingu – od aplikacije dressinga u interijeru, do brisanja pasti i voskova na eksterijeru vozila.
Posebna plava boja čini FX Protect Mystic Blue Microfiber Towel ručnik od mikrofibre izuzetno vizualno privlačnim i odličnim za fotografije radova.

◘ 360 GSM
◘ 40 x 40 cm
◘ Made in South Korea

Availability: Na zalihi SKU: 01214 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

FX Protect Mystic Blue Microfiber Towel ručnik od mikrofibre najpopularniji je ručnik u FX Protect ponudi, ne samo zbog izuzetno kvalitetne korejske izrade već i zbog jarko plave boje, koja zaista ostavlja onaj “wow” dojam u rukama.

Može se koristiti za razne namjene, a zbog svojeg visokokvalitetnog pletiva mikrofibre može se smatrati trajnijim rješenjem od jeftinih i loših ručnika od mikrofibre.
FX Protect Mystic Blue Microfiber Towel ručnik od mikrofibre karakteriziraju dvije različite strane, jedna sa nižim vlaknima, druga sa višim vlaknima, što ga čini prilagodljivim širokom rasponu poslova u detailingu.
S debljom stranom možemo aplicirati quick detailere ili uklanjati blato i nečistoće u procesu bezvodnog pranja, dok će tanja strana izvrsno brisati voskove i paste za poliranje, naravno i razne vrste voskova i premaza.

Specifikacije

Težina: 350 g/m2
Dimenzije: 40 x 40cm
Boja: intenzivno plava
Materijal: 100% Korejska mikrofibra
Mješavina: 70% Polyester, 30% Polyamide

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “FX Protect Mystic Blue Microfiber Towel ručnik od mikrofibre”

FX Protect Mystic Blue Microfiber Towel ručnik od mikrofibre jednostavan je za održavanje:

  1. Nikako ne koristite omekšivač prilikom pranja ovog proizvoda, ali i općenito kod pranja bilokakvih proizvoda od mikrofibre.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40°C) s tekućim deterdžentom.
  3. Umjesto omekšivača koristite alkoholni ocat ukoliko je potrebno.
  4. Sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.