Koch Chemie AllroundQuickShine 500ml brzi vosak

14.50 (109.25 kn)

Koch Chemie AllroundQuickShine 500ml brzi vosak je višenamjenski brzi vosak koji u jednom koraku čisti, osvježava i štiti sve površine eksterijera, a može se koristiti i na plastičnim površinama interijera. Površine ostavlja čistim i suptilno sjajnim. U potpunosti je siguran za sve vrste premaza i voskova.
S obzirom na jednostavnost primjene, kvalitetu i suptilan dizajn odličan je izbor za dodatak ponudi raznim auto salonima, trgovinama auto dijelova i sličnim trgovinama u kojima kupci mogu tražiti proizvod ovakve namjene, a neupitne kvalitete.

PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie AllroundQuickShine 500ml brzi vosak:
◘ 500ml
◘ Višenamjenski brzi vosak neupitne KcX kvalitete
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Availability: Na zalihi SKU: 01954 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie AllroundQuickShine 500ml brzi vosak je izvrsno višenamjensko rješnje iz Kocha za redovito čišćenje i premazivanje svih površina na eksterijeru vozila, ali i plastičnih površina interijera na raznim površinama vozila.

Koch Chemie AllroundQuickShine 500ml brzi vosak površine ostavlja čistima i suptilno sjajnim u samo jednom koraku. U potpunosti je siguran za sve vrste premaza i voskova.

S obzirom na jednostavnost primjene, kvalitetu i suptilan dizajn odličan je izbor za dodatak ponudi raznim auto salonima, trgovinama auto dijelova i sličnim trgovinama u kojima kupci mogu tražiti proizvod ovakve namjene, a neupitne kvalitete. 

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie AllroundQuickShine 500ml brzi vosak”

Koch Chemie AllroundQuickShine 500ml brzi vosak:

  1. Držati van dohvata djece!
  2. Našpricati na mokro kao pomoć pri sušenju ili na suho vozilo kao zaštitni premaz.
  3. Može se aplicirati na sve površine eksterijera (nasprejati – obrisati) i na plastične površine interijera.
  4. Nakon aplikacije obrisati čistom i suhom krpom od mikrofibre.