Koch Chemie Fse Finish Spray Exterior brzi vosak

11.90 (89.66 kn) 104.80 (789.62 kn)

Koch Chemie Finish Spray Exterior brzi vosak je brzi vosak za zaštitu svih površina eksterijera poput laka, plastika i stakla, a zahvaljujući svojem dodatku u formulaciji može ukloniti i kamenac.

PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Finish Spray Exterior brzi vosak:
◘ 1L ili 10L pakiranje
◘ Brzi vosak sa mogućnošću uklanjanja kamenca
Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

SKU: N/A Kategorije: , Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Finish Spray Exterior brzi vosak služi za zaštitu lakiranih površina eksterijera vozila te uklanjanje kamenca. Odličan je izbor za redovnu zaštitu vozila nakon pranja, a zahvaljujući svojem dodatnom sastavu odlično će poslužiti i za uklanjanje kamenca sa lakiranih površina ukoliko kamenac nije dugotrajno na laku.
Koch Chemie Finish Spray Exterior brzi vosak može se koristiti na laku, staklu i plastikama eksterijera. Ostavlja briljantan finiš i dubinu boje.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Dodatne informacije

Količina

10L, 1L

4 recenzije za Koch Chemie Fse Finish Spray Exterior brzi vosak

 1. 5 od 5

  toni.zutic (Potvrđen vlasnik)

  kupio sam sve brze voskove koje nađem 😀 ovaj je odličan!

 2. 5 od 5

  aleks1991 (Potvrđen vlasnik)

  najbolji detailer šta sam ikad probao

 3. 5 od 5

  sasa.petric7

  Isprobao više detailera (Sonax ceramic USD, Enigma QED, Bead Maker) i sa svim sam bio zadovoljan. Trenutno koristim Koch FSE kojeg sam uzeo na preporuku Tomislava i čini mi se najlakši za apliciranje i brisanje plus što je najpovoljnija cijena za pakiranje od 1L.

 4. 5 od 5

  BKDetailing (Potvrđen vlasnik)

  Najomiljeniji svakako!
  Odličan!


Napiši recenziju

Koch Chemie Finish Spray Exterior 1L brzi vosak:

 1. Držati dalje od dohvata djece!
 2. Aplicirati na krpu od mikrofibre te namazati po željenoj površini eksterijera vozila.
 3. Obrisati drugom stranom krpe od mikrofibre, koja je suha i čista.