Koch Chemie Green Star višenamjenski čistač

59.00kn399.00kn

Jedan od najpopularnijih višenamjenskih čistača (APC) u detailing svijetu, Koch Chemie Green Star, odlikuje snažna moć čišćenja uz iznimno povoljnu cijenu. Kompatibilan sa velikom većinom materijala, čak i onih najosjetljivih poput čistog aluminija, Green Star nudi neograničene mogućnosti čišćenja interijera i eksterijera svih vrsta vozila, tepiha, namještaja, poslovnih prostora,…
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

◘ 1L ili 11L
◘ TOP SELLER!
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu

Obriši
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Green Star izuzetno je popularan višenamjenski čistač. Bez fosfata i otapala, Green Star dolazi u koncentratu te ima pH vrijednost 12.5

Green Star svoju višenamjensku formulaciju dovodi do novih razina, od mogućnosti čišćenja interijera i eksterijera vozila, do čišćenja raznih prostorija i svih površina u njima.
Specijalni inhibitori korozije osiguravaju visoku kompatibilnost sa velikom većinom materijala, pogotovo osjetljivih poput čistog aluminija i osjetljivih tkanina.

Odlično radi kao APC za kemijsko čišćenje interijera vozila, kod skidanja kukaca, čišćenje obloga kotača, pa čak i samih guma, Green Star svoju popularnost duguje i iznimno povoljnoj cijeni.

Koristi se u raznim omjerima razrjeđivanja, od 1:5 do 1:30, ali kao i u većini slučajeva mi ga koristimo u omjeru 1:10 što zadovoljava veliku većinu potreba.
Neutralnog mirisa.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Dodatne informacije

Količina

11L, 1L

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Proizvod je u koncentratu. Razrijediti po želji, od 1:5 – 1:30
  2. Nanijeti na željenu površinu (na aplikator pa na površinu, pomoću šprice na površinu, pomoću foam lancea, …).
  3. Površinu obrisati krpom, kistom ili krpom od mikrofibre ukoliko se radi o interijeru.
  4. Nakon korištenja na površinama eksterijera obilno isprati vodom.