Koch Chemie Po Pol Star višenamjenski čistač

10.50 (79.11 kn) 39.70 (299.12 kn)

Koch Chemie Pol Star 1L višenamjenski čistač je pH neutralan višenamjenski čistač za kožu, alcantaru, razne vrste tkanina i slične površine u interijeru vozila ili kućanstva. Odličan je izbor za osjetljive kožne presvlake ili alcantaru. U svojoj formulaciji sadrži i zaštitu te nakon njegove upotrebe površine ostanu prirodne i nježne na dodir. Proizvod je u koncentratu

PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Pol Star 1L višenamjenski čistač:
◘ 1L
◘ Odličan izbor za alcantaru
Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

SKU: 01943 Kategorije: , Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Pol Star višenamjenski čistač je učinkovit i pH neutralan čistač s integriranom zaštitnom formulom za kožu, alcantaru i tkanine u interijeru svih vrsta vozila i kućanstva.
Pol Star nečistoću uklanja iz dubine vlakana pomoću posebne formulacije samog čistača te je površinu dovoljno obrisati ili usisati sa usisivačem jer Koch Chemie Po Pol Star višenamjenski čistač ne ostavlja talog nakon čišćenja.
Formulacija za zaštitu štiti kožu, alcantaru i tkaninu od ponovnog brzog zaprljanja, a površine ostaju prirodne i nježne na dodir.

Zahvaljujući pH neutralnoj formuli Pol Star je odličan izbor za osjetljive kožne presvlake i tkanine.
Proizvod je u koncentratu te se razrjeđuje po potrebi.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Dodatne informacije

Količina

1L, 5L

1 recenzija za Koch Chemie Po Pol Star višenamjenski čistač

  1. 5 od 5

    marconni (Potvrđen vlasnik)

    Za kožu i alkantaru meni super


Napiši recenziju

Koch Chemie Pol Star 1L višenamjenski čistač:

  1. Proizvod je u koncentratu. Razrijediti po potrebi, od 1:5 – 1:20
  2. Nanijeti na željenu površinu (na aplikator pa na površinu, pomoću šprice na površinu, pomoću četke,…)
  3. Površinu obrisati krpom, kistom ili krpom od mikrofibre.
  4. Očišćenu površinu obrisati čistom krpom.