Koch Chemie MultiInteriorCleaner 750ml sredstvo za čišćenje interijera

13.20 (99.46 kn)

Koch Chemie MultiInteriorCleaner 750ml sredstvo za čišćenje interijera je višenamjenski čistač za sve površine interijera. Odličan je izbor za redovno čišćenje raznih površina poput plastike, vynila, tkanine, gumiranih podova i sličnih površina. Dubinski čisti bez posebne opreme, a iza sebe ostavlja miris svježine.

S obzirom na jednostavnost primjene, kvalitetu i suptilan dizajn odličan je izbor za dodatak ponudi raznim auto salonima, trgovinama auto dijelova i sličnim trgovinama u kojima kupci mogu tražiti proizvod ovakve namjene, a neupitne kvalitete.

PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie MultiInteriorCleaner 750ml sredstvo za čišćenje interijera:
◘ 750ml
◘ Odličan izbor za čišćenje interijera bez potrebe za posebnim alatima 
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

 

Availability: Na zalihi SKU: 01956 Kategorije: , , , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie MultiInteriorCleaner 750ml sredstvo za čišćenje interijera vozila je praktičan i jednostavan način za čišćenje površina interijera bez posebne opreme. Koch Chemie MultiInteriorCleaner 750ml sredstvo za čišćenje interijera uklanja razne vrste zaprljanja sa svih površina interijera. Čisti površine poput plastika, vynila, tkanine, kože, gumiranih podova i svih ostalih površina. Nečistoća se uklanja iz dubine pora tkanine ili gume, a MultiInteriorLeaner iza sebe ostavlja vrlo ugodan miris svježine.

S obzirom na jednostavnost primjene, kvalitetu i suptilan dizajn odličan je izbor za dodatak ponudi raznim auto salonima, trgovinama auto dijelova i sličnim trgovinama u kojima kupci mogu tražiti proizvod ovakve namjene, a neupitne kvalitete. 

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie MultiInteriorCleaner 750ml sredstvo za čišćenje interijera”

Koch Chemie MultiInteriorCleaner 750ml sredstvo za čišćenje interijera:

  1. Držati dalje od dohvata djece!
  2. Proizvod je spreman za korištenje te se ne treba dodatno razrjeđivati.
  3. Može se našpricati na suhu i čistu krpu od mikrofibre te s tom krpom očistiti željena površina ili se može našpricati direktno na površinu pa obrisati.
  4. Za čišćenje sjedala: našpricati na sjedalo, ostaviti 1-2 minute, istrljati prvo vlažnom krpom od mikrofibre, a zatim mokrom.