Koch Chemie Polish & Sealing Pad finiš spužva za poliranje – razne veličine

5.20 (39.18 kn) 13.20 (99.46 kn)

Koch Chemie Polish & Sealing Pad finiš spužva za poliranje je iznimno fina spužva za ekonomično i ravnomjerno nanošenje zaštitnih premaza kao što je 1K Nano.
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Polish & Sealing Pad finiš spužva za poliranje:
◘ 43mm, 125mm i 150mm
◘ Ekstra-fina finiš spužva za poliranje
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Polish & Sealing Pad finiš spužva za poliranje je iznimno fina spužva za ekonomično i ravnomjerno nanošenje zaštitnih premaza kao što je 1K Nano.

Mala visina od 23 mm stvara male torzijske sile, pruža mogućnost za izvrsno rukovanje i najvišu razinu stabilnosti. Optimizirana retikulacija (otvorena stanična struktura) i broj stanica doprinose izvrsnim higijenskim čimbenicima.

Poseban rub osigurava dodatnu fleksibilnost jastučića, omogućujući im da lakše pristaju oko kontura. Šareni netkani materijal, pogodan za poliranje, osigurava sigurnost procesa.

Koch Chemie Polish & Sealing Pad finiš spužva za poliranje je dostupna u tri veličine: 45mm (2″), 125mm (5″) i 150mm (6″)
Tvrdoća pri kompresiji spužve: 4
Abrazivnost: 2

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Dodatne informacije

Veličina

125 mm, 150 mm, 45 mm, 75 mm

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Polish & Sealing Pad finiš spužva za poliranje – razne veličine”

Koch Chemie Polish & Sealing Pad finiš spužva za poliranje:

  1. Držati dalje od dohvata djece!
  2. Koristi se sa 1K-Nano sealantom.