Koch Chemie 1K-Nano 250ml sealant zaštitni premaz

99.50 (749.68 kn)

Koch Chemie 1K-Nano 250ml sealant zaštitni premaz se veže za lak i na temelju inovativnih reaktivnih tvari stvara izuzetno glatki, zrcalni zaštitni sloj koji je otporan na kemikalije, UV zračenje i abraziju. Posebni aditivi daju boji iznimno dubok sjaj.

Koch Chemie 1K-Nano 250ml sealant zaštitni premaz:
◘ 250ml
◘ Zrcalni sjaj
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Availability: Na zalihi SKU: 02124 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie 1K-Nano 250ml sealant zaštitni premaz se veže za lak i na temelju inovativnih reaktivnih tvari stvara izuzetno glatki, zrcalni zaštitni sloj koji je otporan na kemikalije, UV zračenje i abraziju. Posebni aditivi daju boji iznimno dubok sjaj. Proces u jednom koraku znatno smanjuje radno vrijeme u usporedbi s 2-komponentnim sustavima. Lak je savršeno i trajno zaštićen od nepovoljnih čimbenika okoline. Jedinstvena izvedba koja se lako čisti znači da se kukci, ptičji izmet i druge naslage mogu mnogo lakše ukloniti. Trajnost je cca. 1 godinu, ali to se može produžiti do 3 godine redovnom ručnom naknadnom njegom NanoMagicShampoo i preporučenom godišnjom inspekcijom laka od strane stručnjaka! Rez: 0 Sjaj: 9,9

Koch Chemie 1K-Nano 250ml sealant zaštitni premaz se može koristiti na svim vozilima.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie 1K-Nano 250ml sealant zaštitni premaz”

Koch Chemie 1K-Nano 250ml sealant zaštitni premaz:

 1. Pridržavajte se preporučene temperature okoline od 15-30°C. Bitno je da se rad i postavljanje odvijaju unutra, a ne na otvorenom.
 2. Prije upotrebe temeljito protresite aluminijsku bočicu i napunite isporučenu plastičnu bočicu (75 ml). Ova količina je obično dovoljna za vozilo srednje veličine. Ako se ne nanese dovoljno 1K-Nano, kvaliteta će biti lošija.
 3. Nanesite sealant samo na potpuno stvrdnute obojene površine.
 4. Nanesite 1K-Nano idealno mehanički (preporuča se hitno mehaničko nanošenje, posebno s jednoslojnim i tamnim uni lakovima!) pomoću vibracione brusilice bez prisilne orbite pri maloj brzini i s crnom završnom pločom, alternativno ručno s bijelom pločom bez tlak u dijelovima (maks. 1 komponenta: poklopac motora, vrata, krilo itd.).
 5. Polirajte cca. 2-3 minute, uvijek nanošenjem svježeg sealanta.
 6. U procesu poliranja napravite nekoliko tragova koji se usko preklapaju kako biste zajamčili međusobno povezivanje zasićenosti i izbjegli zamućenje (neravnomjerno pojačavanje boje).
 7. Nakon te 2-3 minute nemojte više nanositi svjež sealant i nastavite polirati dok se ne stvori kontinuirani film bez stvaranja kapljica.
 8. Pričekajte još 2-3 minute, a zatim čistom krpom od mikrovlakana* ispolirajte sada potpuno suhu zaštitu do visokog sjaja.
 9. Nakon cca. 1-2 sata vremena reakcije sealant se stvrdnuo, tako da sada postoji dugotrajna zaštita koja je otporna na kemikalije i habanje.
 10. Sve pruge koje nastanu (višak proizvoda) nastaju procesom reakcije i mogu se ukloniti nakon perioda stvrdnjavanja krpom od mikrovlakana* ili se uklanjaju prilikom prvog pranja vozila (najranije nakon 3 dana).
 11. Pažnja: ne koristiti na svježim bojama za popravke! Prelakirane površine zahtijevaju period stvrdnjavanja od cca. 6-8 tjedana prije nanošenja brtvila. OEM boje na novim vozilima mogu se odmah sealati. Tijekom rada pobrinite se za dovoljno provjetravanja i svježeg zraka! Zbog reaktivnih komponenti, 1K-Nano se čuva u dobro zatvorenoj aluminijskoj bočici. Ulijte sav preostali proizvod natrag u aluminijsku bocu nakon rada, odmah zatvorite bocu i uvijek je čuvajte uspravno. Nakon otvaranja rok trajanja je cca. 1 godina.*Kod rada s 1K-Nano koristite samo ultrazvučno rezanu krpu od mikrovlakana, jer krpe lošije kvalitete sadrže dodatke kao što su omekšivači, silikonski derivati ​​i sl. te na taj način sprječavaju međusobno spajanje na boji. Uvijek koristite nekoliko čistih krpa kako biste spriječili prenošenje ostataka i time nepoželjne greške u međusobnom povezivanju.