Proxxon EP/E orbitalna mašina za poliranje

199.00 (1,499.37 kn)

Proxxon EP/E orbitalna mašina za poliranje je Proxxonov odgovor na zahtjev tržišta za kvalitetnom, a povoljnom, orbitalnom (dual action) mašinom za poliranje manjih dimenzija. Napaja se pomoću strujnog kabla i na taj način omogućava neprekidan rad, bez gubitka snage u procesu.

Proxxon EP/E orbitalna mašina za poliranje:
◘ 11mm orbita
◘ Podloška 50mm
◘ Proxxon vrhunska kvaliteta

Availability: Na zalihi SKU: 01132 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Proxxon EP/E orbitalna mašina za poliranje je dugoočekivana mašina iz Proxxon serije malih mašina za poliranje. EP/E je orbitalna (dual-action) mašina za poliranje koja se napaja preko kabla te nudi neograničen rad, bez bojazni oko trošenja baterije, uz stalan okretni moment.

Pomak od 11mm omogućava završetak posla bez holograma na svim površinama bilo da su lakirane, metalne ili akrilne. Balansirani specijalni motor s mogućnošću precizne kontrole brzine omogućava pouzdanost u radu u svim uvjetima, a bitno je i naglasiti da je mašina tiha u radu te dolazi s kablom od 2.3m.

Prijenosni planetarni zupčanici u aluminijskoj jezgri s glavnim tijelom alata od fiberglasa i polyamida potvrđuju Proxxon kvalitetu na koju smo već navikli.
Uz mašinu dolazi velik broj dodatne opreme poput diskova za brušenje i podloške za brušenje, spužva i vuna za poliranje, filc za poliranje, ključ za promjenu podloške, podloška 50mm (2″) .

Proxxon EP/E orbitalna mašina za poliranje tehničke specifikacije:
Napon: 230V, monofazni
Snaga motora: 100W
Okretaji podloške: 800 – 2800 okr/min
Pomak: 11mm
Dužina: 270mm
Težina: 800g

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Proxxon EP/E orbitalna mašina za poliranje”

Proxxon EP/E orbitalna mašina za poliranje:

  1. Držati van dohvata djece!
  2. Koristiti zaštitnu opremu tijekom rada!
  3. Mašinu koristiti u suhim uvjetima, ne korititi u kombinaciji s vodom kod npr. vodenog brušenja!