PHD Ozone Generator

PHD Ozone Generator

1,999.00kn

Ozone generator visoke učinkovitosti pomoći će pri uklanjanju neugodnih mirisa u interijeru vozila i drugim zatvorenim prostorima poput apartmana, kafića, itd.
Ozone generator je potrebno koristiti s oprezom te prije rada detaljno proučiti napisane upute!

PHD kućni brand!
◘ 32g/h
◘ Sa timerom

Stanje: Nema na zalihi SKU: 01146 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

PHD Ozone Generator, PHD-O3Gen, je generator ozona koji svojim postupkom ispuštanja ozona u željeno područje pomaže prilikom uklanjanja neugodnih mirisa i parcijalne dezinfekcije površina.

Prije nego što ukratko opišemo proces, molimo drage kupce da uzmu u obzir da korištenje ozon generatora zahtjeva detaljno čitanje uputa i korištenje logičnog opreza!

Ozone generatori su uređaji koji kemijskom reakcijom pretvaraju molekule kisika (O2) u molekule ozona (O3) te na taj način djeluju protiv mikroorganizama i bakterija, koje su jedan od glavnih uzročnika neugodnih mirisa u interijerima vozila, zatvorenim prostorima i slično.
Ozone generatori se mogu koristiti i prilikom parcijalne dezinfekcije prostorija i interijera vozila, uz pridržavanja sigurnosnih uputa i uputa o upotrebi.

PHD-O3Gen je generator koji može proizvesti do 32g ozona po satu rada, te za primjenu u interijeru vozila spada u visokoučinkovite uređaje.
Kako bi ozone generator funkcionirao, bitno je očistiti interijer i ukloniti nečistoće koje izazivaju neugodne mirise, a ozone generator će pomoći ukloniti ostatke mirisa iz tkanina i dijelova interijera.

Specifikacije:

– Napon: 230V AC
– Snaga: 100W
– Težina: 2kg
– Timer: 60 minuta
– Dimenzije: 230-130-180mm

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Udisanje ozona je opasno po život. Pažljivo pročitajte upute prije rada!!!
  2. Kako bi ozone generator bio efikasan, potrebno je interijer (vozila, kućanstva) očistiti i ukloniti uzroke neugodnih mirisa (smeće, nečistoće, organske mrlje…)
  3. Ovisno o površini interijera, ozone generator je potrebno namjestiti da radi od 15-20 za interijere vozila, te 30-60 minuta za interijere kućanstva, poštujući sigurnosne upute.TOKOM RADA U TRETIRANIM POVRŠINAMA NE SMIJU SE ZADRŽAVATI LJUDI NI ŽIVOTINJE!
  4. Generator namjestiti u interijer vozila, ili kućanstva, zadržavajući dah (ne udišući dok ozone generator radi) upaliti generator, postaviti timer na 15-20 minuta te napustiti prostoriju. Kada se ozone generator koristi u vozilima, vozilo se ostavi da radi te se postavke ventilacije interijera namjeste na recirkulaciju zraka. Upaljeno vozilo ne ostavljati u zatvorenoj garaži radi ispušnih plinova!
  5. Na području rada ostaviti obavijest da je proces ozoniranja u tijeku te da je pristup zabranjen!
  6. Nakon što je ozone generator odradio svoj proces, u prostoriju ući zadržavajući dah (ne udišući dok ozone generator radi) te ga ukloniti iz prostorije, a prostoriju dobro provjetriti. Ozone iza sebe ostavlja “jak” miris, što je normalno, te je potrebno nekoliko sati da se tretirano područje provjetri.
  7.  Ukoliko trebate dodatne detalje slobodno nam se obratite na naš broj telefona +385 99 662 6226 !