Proxxon EP/A baterijska orbitalna mašina za poliranje

278.60 (2,099.11 kn)

Proxxon EP/A baterijska orbitalna mašina za poliranje je Proxxonov odgovor na zahtjev tržišta za kvalitetnom, a povoljnom, orbitalnom (dual action) mašinom za poliranje manjih dimenzija. Napaja se pomoću strujnog kabla i na taj način omogućava neprekidan rad, bez gubitka snage u procesu.

Proxxon EP/A baterijska orbitalna mašina za poliranje:
◘ 11mm orbita
◘ Podloška 50mm
◘ Proxxon vrhunska kvaliteta

Availability: Na zalihi SKU: 01310 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Proxxon EP/A baterijska orbitalna mašina za poliranje je dugoočekivana mašina iz Proxxon serije malih mašina za poliranje. EP/A je orbitalna (dual-action) mašina za poliranje na bateriju.

Uravnoteženi specijalni motor, snažan, tih i dugotrajan s beskonačno promjenjivom kontrolom brzine. Tihi planetarni zupčanik u kućištu od tlačno lijevanog aluminija s uravnoteženim ekscentričnim kolutom za stalno poliranje. Glavno kućište od POLIAMIDA ojačanog staklenim vlaknima s mekom komponentom.

Sigurno pohranjen u elegantnoj kutiji izrađenoj od visokokvalitetnog POLIPROPILENA s originalnom opremom za trenutnu upotrebu: podloga od pjene Ø 50 mm s pričvršćivanjem na kuku i omču, spužvica za poliranje (srednje tvrda), disk za poliranje od janjeće vune, filc za poliranje (srednje tvrd), 12 brusnih komada diskovi K 2000, dvostupanjska SONAX polirna emulzija za obnovu laka (2x 25ml), krpa od mikrovlakana i ključ za izmjenu alata. Set uključuje EP/A, litij-ionsku bateriju Li/A2 (10.8V) i brzi punjač baterija LG/A2.

Proxxon EP/A baterijska orbitalna mašina za poliranje tehničke specifikacije:
10,8 V DC. Broj okretaja vretena 1.100 – 2.800 o/min. Ekscentrični hod 11 mm. Duljina 305 mm. Težina 950g (uključujući bateriju).

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Proxxon EP/A baterijska orbitalna mašina za poliranje”

Proxxon EP/A baterijska orbitalna mašina za poliranje:

  1. Držati van dohvata djece!
  2. Koristiti zaštitnu opremu tijekom rada!
  3. Mašinu koristiti u suhim uvjetima, ne korititi u kombinaciji s vodom kod npr. vodenog brušenja!