Rupes BigFoot HLR75 Mini iBrid mašina za poliranje

703.30 (5,299.01 kn)

Rupes BigFoot HLR75 Mini iBrid mašina za poliranje donosi revolucionaran dizajn u svijetu mašina za poliranje. Savršeno balansirana mašina 75mm podloške i 12mm pomaka, HLR75 pravi je izbor za poliranje uskih i teško dostupnih lakiranih površina na vozilima, brodovima, zrakoplovima, te u svim industrijama koje imaju potrebu za poliranjem lakiranih površina.

Rupes BigFoot HLR75 Mini iBrid mašina za poliranje:
◘ 75mm (3″) podloška
◘ u setu
◘ patentirana iBrid Dual-Power tehnologija

Availability: Na zalihi SKU: 02019 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Rupes BigFoot HLR75 Mini iBrid mašina za poliranje je nova baterijska dual-action mašina u Rupes ponudi, a predstavlja evoluciju u Rupes alatima sa iBrid Dual-Power tehologijom. Mašina je dizajnirana za poliranje teško dostupnih mjesta poput kontura, skučenih ili uvučenih lakiranih dijelova elemenata.

Kao što joj ime govori, HLR75 je mašina sa 75mm podloškom (3″) te 12mm orbitom.

Patentirani iBrid Technology koncept, prvi puta korišten na Rupes iBrid Nano mašini, donosi povećanu učinkovitost baterijskih mašina te optimizira upotrebu u svim uvjetima.

HLR75 krasi revolucionaran dizajn u svijetu mašina za poliranje. Ergonomija mašine je optimizirana do perfekcije, a bez obzira na brzinu vrtnje mašina ostaje savršeno balansirana. Revolucionaran dizajn donosi visoku okretnost i olakšano pomicanje tokom rada, čak i kod vrlo uskih prostora.

iBrid tehnologija dopušta mašinama rad na bateriju ili pomoću posebnog adaptera kako bi napajanje bilo konstantno što dopušta produženi rad (adapter se naručuje posebno te ne dolazi u ovom setu).
Kontrole brzine su, kao i uvijek, vrlo precizne te prilagođene poslovima poliranja raznih površina, bilo da se radi o lakiranim površinama, svjetlosnim grupama na vozilima (farovima), u drvnoj industriji i slično.

Bateria je litij-ionska, (18V, 2.5Ah) te daje 35-45 minuta neprekinutog rada. Pomoću Rupes punjača koji, naravno, dolazi u setu baterija je puna za 35 minuta.

Rupes BigFoot HLR75 Mini iBrid mašina za poliranje je u setu koji sadrži:

1x Mašinu za poliranje HLR75
2x baterije
1x punjač
2x krpe od mikrofibre za brisanje
1x 250ml grubu D-A Coarse Rupes pastu
1x 250ml finu D-A Fine Rupes pastu
1x 75mm grubu D-A Coarse spužvu za poliranje
1x 75mm finu D-A Fine spužvu za poliranje
1x 75mm grubu D-A Coarse vunu za poliranje
1x 75mm finu D-A Fine spužvu za poliranje

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Rupes BigFoot HLR75 Mini iBrid mašina za poliranje”

Rupes BigFoot HLR75 Mini iBrid mašina za poliranje:

  1. Koristiti u skladu sa priloženim uputama.
  2. Držati van dohvata djece.
  3. Punjač i bateriju ne izlagati vodi i suncu.