CarPro Reflect 500ml

CarPro Reflect 500ml

170.00kn

Reflect finiš pasta nove generacije svoje ime dobila je po finišu koji ostavlja. Visoki zrcalni sjaj koji se dobije na jednostavan način odlike su ove fine paste koja se jednako dobro pokazaje i na mekim i na  tvrdim lakovima.

◘ 500ml pakiranje
◘ Bez filera ili silikona
◘ Visok zrcalni sjaj

Stanje: Na zalihi SKU: 00773 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

CarPro Reflect je jedan od novijih dodatka CQuartz liniji proizvoda nanotehnološkog aspekta iz CarProa.
Jedna od najnaprednijih finiš pasti na svijetu, Reflect se hvali sa finim česticama na DAT tehnologiji, a u formuli se nalazi i dodatak nanočestica koje pomažu razgradnji paste i ostavljanju visokog sjaja.
Reflect s lakoćom polira holograme i marring nastao pranjem, otkrivajući izuzetno visok sjaj. Testiran od strane detailera iz cijelog svijeta, Reflect će se jednako dobro pokazati u rukama hobi majstora i profesionalca zbog svojih prednosti poput jednostavnog brisanja, dugog vremena rada (open time), dobrih rezultata na mekim i tvrđim lakovima te na poslijetku visok zrcalni sjaj koji pasta ostavlja na površini, zbog čega je i dobila ime.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Polirati čistu, suhu i dekontaminiranu površinu.
  2. Koristiti finiš spužvu ili spužvu mekše gradacije.
  3. Razmazati pastu na manjoj brzini po željenoj površini, zatim raditi na brzini od 4-5 na DA mašini sa srednjim pritiskom na mašinu.
  4. Kako se čestice budu raspadale tako će površina postajati sjajnija i tada treba popustiti pritisak na mašinu i nastaviti raditi dok čestice ne nestanu.
  5. Obrisati površinu.