Koch Chemie NanoMagicShampoo 750ml šampon

14.50 (109.25 kn)

Koch Chemie NanoMagicShampoo 750ml šampon je izvrstan šampon iz Koch Chemie ponude koji u jednom koraku čisti i ostavlja sloj zaštite do idućeg pranja. Napredni sastojci u šamponu ostavljaju vozilo posebno sjajnim, a voskove i razne premaze očuvanima.

S obzirom na jednostavnost primjene, kvalitetu i suptilan dizajn odličan je izbor za dodatak ponudi raznim auto salonima, trgovinama auto dijelova i sličnim trgovinama u kojima kupci mogu tražiti proizvod ovakve namjene, a neupitne kvalitete.

PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie NanoMagicShampoo 750ml šampon:
◘ 750ml
◘ Napredni šampon za pranje vozila koji istovremeno odlično čisti i ostavlja sloj zaštite do idućeg pranja 
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

 

Availability: Na zalihi SKU: 01957 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie NanoMagicShampoo 750ml šampon je tehnološki napredan šampon čiju formulaciju čine napredni čistači za čišćenje vozila, dok u isto vrijeme ostaje sloj zaštite do idućeg pranja.
Koch Chemie NanoMagicShampoo 750ml šampon svojom formulacijom pomaže očuvanju voskova i svih vrsta premaza, dok vozilu daje  poseban sjaj.

S obzirom na jednostavnost primjene, kvalitetu i suptilan dizajn odličan je izbor za dodatak ponudi raznim auto salonima, trgovinama auto dijelova i sličnim trgovinama u kojima kupci mogu tražiti proizvod ovakve namjene, a neupitne kvalitete. 

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

1 recenzija za Koch Chemie NanoMagicShampoo 750ml šampon

  1. 5 od 5

    nevenhorvat92 (Potvrđen vlasnik)

    Odličnog mirisa, fino klizi i auto sjaji nakon pranja


Napiši recenziju

Koch Chemie NanoMagicShampoo 750ml šampon:

  1. Vozilo prati u hladu.
  2. Isprati vozilo od većih nečistoća poput blata.
  3. 50ml šampona je dovoljno za kantu od 10 litara
  4. Vozilo detaljno isprati.
  5. Nakon pranja vozilo osušiti.