Koch Chemie Pw ProtectorWax 1L vosak

26.50 (199.66 kn)

Koch Chemie Pw ProtectorWax 1L vosak daje visoki sjaj, lotus efekt (beading kapljica) i zaštitu. Inovativni visokotehnološki zaštitni vosak postavlja nove standarde u pogledu zaštite, trajnosti, iznimno dubokog sjaja i dugotrajne hidrofobnosti. Redovitom upotrebom poboljšava sjaj i zaštitni sloj, pokriva sitne ogrebotine, a svi gumeni i plastični dijelovi, kao i cabrio krovovi od tekstila zaštićeni su od blijeđenja.

Koch Chemie Pw ProtectorWax 1L vosak:
◘ 1L
◘ Izniman sjaj i hidrofobnost
◘ Daje beading efekt

Availability: Na zalihi SKU: 02099 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Pw ProtectorWax 1L vosak daje visoki sjaj, lotus efekt (beading kapljica) i zaštitu. Inovativni visokotehnološki zaštitni vosak postavlja nove standarde u pogledu zaštite, trajnosti, iznimno dubokog sjaja i dugotrajne hidrofobnosti.

Sadrži tvari koje se kao mreža čvrsto povezuju s površinama i time jamči savršenu dugotrajnu zaštitu visokog sjaja i poboljšanu vidljivost tijekom kiše (beading).

Redovitom upotrebom poboljšava sjaj i zaštitni sloj, pokriva sitne ogrebotine, a svi gumeni i plastični dijelovi, kao i cabrio krovovi od tekstila zaštićeni su od blijeđenja.

Koch Chemie Pw ProtectorWax 1L vosak tako daje značajan doprinos očuvanju vrijednosti vozila. Može se koristiti kao topli, hladni i pjenasti vosak. Optimalno prilagođen za standardna kao i za biološka postrojenja za pročišćavanje vode. Ne sadrži ugljikovodike mineralnog ulja. VDA u skladu s klasom A.

1 recenzija za Koch Chemie Pw ProtectorWax 1L vosak

 1. googy.dm (Potvrđen vlasnik)

  Isprobano u pjenomatu, efekt odlican, mala potrosnja,isplativo


Napiši recenziju

Koch Chemie Pw ProtectorWax 1L vosak:

 1. Nanosi se nerazrijeđen pumpicom za doziranje ili u omjeru do 1:2.
 2. Preporučena doza po automobilu: topli/hladni vosak: 13-19 ml.
 3. Preporučena doza po automobilu: pjenasti vosak: 13-19 ml.
 4. Preporučena doza po automobilu: premium vosak: 16-23 ml.
 5. Ručna uporaba: Ulijte cca. 30 ml ProtectorWaxa u 1 l vode i nanesite ga na čisto, još mokro vozilo pomoću raspršivača za pjenu ili dozatora s pumpicom i pustite da se upije.
 6. Temeljito isperite proizvod pomoću visokotlačnog uređaja za pranje kako biste izbjegli mrlje.
 7. Ako nanosite pomoću pištolja za pjenu, prilagodite prethodno razrjeđivanje u skladu s tim.
 8. Preostalu vodu osušite tapkanjem s ručnikom od mikrofibre.