Proxxon WP/A baterijska mala mašina za poliranje

265.40 (1,999.66 kn)

Proxxon WP/A baterijska mala mašina za poliranje je povoljna, ali vrlo efikasna mašina za poliranje manjih površina i teško dostupnih mjesta. Kontrola brzine vrtnje uz efikasan motor garantira neprekidan rad u svim uvjetima.

Proxxon WP/A baterijska mala mašina za poliranje:
◘ Poznata Proxxon kvaliteta
◘ 2″ / 50cm backing plate
◘ 
Napajanje kabelom

Availability: Na zalihi SKU: 01499 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Proxxon WP/A baterijska mala mašina za poliranje je povoljan i odličan alat za poliranje manjih površina te onih površina koje zbog svoje konstrukcije zahtjevaju manje spužve za poliranje.
Jedna od najvećih prednosti Proxxon WP/A mašine je uravnotežen specijalni, snažan, tih i dugovječan motor. Tihi planetarni zupčanik u kućištu od tlačno lijevanog aluminija i kontinuirano promjenjiva kontrola brzine za niske i konstantne brzine čak i tijekom visokog kontaktnog pritiska. Glavno kućište od POLIAMIDA ojačanog staklenim vlaknima s mekom komponentom.

Proxxon WP/A baterijska mala mašina za poliranje je sigurno pohranjena u elegantnoj kutiji od visokokvalitetnog polipropilena s originalnom opremom za trenutnu upotrebu: podloga od pjene Ø 50 mm s kopčom na kuku i omču, spužvica za poliranje (srednje tvrda), disk za poliranje od janjeće vune, filc za poliranje (srednje tvrd), 12 brusnih komada diskovi granulacije 2000, dvostupanjska emulzija za poliranje SONAX za obnavljanje laka (2x 25ml), kao i krpa od mikrovlakana. Set uključuje WP/A, litij-ionsku bateriju Li/A2 (10.8V) i brzi punjač baterija LG/A2.

Tehnički podaci:
10,8 V DC. Broj okretaja vretena 1.100 – 2.800 o/min. Duljina 305 mm. Težina 950g (uključujući bateriju).

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Proxxon WP/A baterijska mala mašina za poliranje”

Proxxon WP/A baterijska mala mašina za poliranje:

  1. Mašina nije igračka, držati dalje od dohvata djece!
  2. Kod poliranja ne koristiti prekomjernu brzinu i pritisak!