Rupes BigFoot LHR75E orbitalna mašina za poliranje

371.50 (2,799.07 kn)

Rupes BigFoot LHR75E orbitalna mašina za poliranje je odličan alat kod poliranja manjih i teže dostupnih mjesta. Snažan motor od 400W garantira rad u svim uvjetima, a Rupes kvaliteta pouzdanost u svakom trenutku.

Rupes BigFoot LHR75E orbitalna mašina za poliranje:
◘ 4000-5500 OPM-a
◘ 12mm pomak uz 400W snagu motora
◘ dolazi uz 75mm backing plate

Availability: Na zalihi SKU: 00441 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Rupes BigFoot LHR75E orbitalna mašina za poliranje je dual action mašina koja je dizajnirana za spužve od cca. 80mm što će omogućiti lakše poliranje zaobljenih i nedostupnih dijelova. Izvrstan je izbor i za poliranje svjetlosne grupe (farova).

12mm orbita čini ovu mašinu sposobnom raditi u svim zahtjevima – od poliranja tragova brušenja do postizanja ultimativnog finiša.

Kao i sve Rupes mašine, Rupes BigFoot LHR75E orbitalna mašina za poliranje se odlikuje perfektnom izradom, visokom kvalitetom i pouzdanošću te prvoklasnom ergonomijom. Elektronička kontrola rada je dakako standard u svim Rupes mašinama pa će mašina raditi kako treba bez obzira na pritisak u čemu će pomoći i motor snage 400W.

Napomena oko cijene: PH Detailing d.o.o. sve mašine dobavlja od ugovornih zastupnika za određeni brand koji ima osiguran servis i podršku te je ovlašten, od strane proizvođača, za zastupanje branda u Republici Hrvatskoj.  Na sumnjivo niske cijene raznih trgovina koje ne mogu osigurati servis i podršku, nećemo odgovarati jer takvim cijenama ne možemo osigurati kontinuiranu servisnu podršku i mrežu, te zamjenske mašine ukoliko dođe do kvara na mašinama korisnika. 

Tehničke specifikacije:
Snaga: 300W
Brzina okretaja/orbita (OPM): 4000 – 5500 / min
Težina: 2.3 kg
Podloška/backing plate: u setu dolazi 75mm / 3″

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Rupes BigFoot LHR75E orbitalna mašina za poliranje”