Sonax Brilliant Shine Detailer 750ml

Sonax Brilliant Shine Detailer 750ml

60.00kn

Sonax Brilliant Shine Detailer – legendarni quick detailer koji dodaje dugotrajan sloj zaštite na čistu površinu, ili pojačava već postojeći sloj zaštite. Iznimne hidrofobnosti, BSD je odličan pomoćnik pri sušenju vozila.

◘ Zbog svoje iznimne hidrofobnosti odličan kao pomoć pri sušenju
◘ Na površini ostavlja dugotrajan sloj zaštite
◘ Odličan omjer uloženo-dobiveno
◘ 750ml pakiranje

Stanje: Na zalihi SKU: 00247 Kategorije: , Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Sonax Brilliant Shine Detailer je dokazani proizvod koji nalazi svoje mjesto u kolekcijama detailera svih razina. Nakon godina korištenja, Brilliant Shine Detailer ostaje kao jedan od quick detailera sa najboljim omjerom uloženo-dobiveno. Iako je poznat po svojoj dugotrajnoj zaštiti, bilo da djeluje sam ili se njime pojačava već postojeća zaštita, BSD je vrlo poznat i kao vrlo svestran quick detailer pa ga tako možete koristiti i kao pomoć pri sušenju, uklanjanju manjih zaprljanja,… Ovaj, već sada legendarni, proizvod nudi puno za povoljnu cijenu i jednostavno daje must-have vrijednost za svaku detailing torbu.

Dodatne informacije

Težina 822 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

1.Aplicira se špricanjem na površinu. 2.Nakon aplikacije na površinu, briše se višak (bufing) sa čistom i suhom krpom od mikrofibre. 3.Ukoliko se pojave mrlje, iste se mogu obrisati ponovnim nanošenjem BSD-a na tu površinu.   SUŠENJE: 1. Kako bi pomogao pri sušenju, Sonax Brilliant Shine Detailer se špricanjem nanosi na mokru površinu te se ručnikom za sušenje površina suši. 2. Svojim hidrofobnim sposobnostima Brilliant Shine Detailer u velikoj mjeri pomaže brzom i sigurnom sušenju vozila. UKLANJANJE MANJIH MRLJA: 1. Brilliant Shine Detailer se obilno aplicira na mrlju, te se uspomoć čistog i suhog ručnika od mikrofibre nečistoća polako i bez pritiska podiže s površine. 2. Nakon što je mrlja uklonjena, na to mjesto se aplicira BSD kako bi ostavio sloj zaštite ili pojačao već postojeću zaštitu.