Sonax Brilliant Shine Detailer 750ml

HOT
-25%

Sonax Brilliant Shine Detailer 750ml

60.00kn 45.00kn

Sonax Brilliant Shine Detailer – legendarni quick detailer koji dodaje dugotrajan sloj zaštite na čistu površinu, ili pojačava već postojeći sloj zaštite. Iznimne hidrofobnosti, BSD je odličan pomoćnik pri sušenju vozila.

◘ Zbog svoje iznimne hidrofobnosti odličan kao pomoć pri sušenju
◘ Na površini ostavlja dugotrajan sloj zaštite
◘ Odličan omjer uloženo-dobiveno
◘ 750ml pakiranje

Stanje: Na zalihi SKU: 00247 Kategorije: , Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Sonax Brilliant Shine Detailer je dokazani proizvod koji nalazi svoje mjesto u kolekcijama detailera svih razina. Nakon godina korištenja, Brilliant Shine Detailer ostaje kao jedan od quick detailera sa najboljim omjerom uloženo-dobiveno. Iako je poznat po svojoj dugotrajnoj zaštiti, bilo da djeluje sam ili se njime pojačava već postojeća zaštita, BSD je vrlo poznat i kao vrlo svestran quick detailer pa ga tako možete koristiti i kao pomoć pri sušenju, uklanjanju manjih zaprljanja,… Ovaj, već sada legendarni, proizvod nudi puno za povoljnu cijenu i jednostavno daje must-have vrijednost za svaku detailing torbu.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

1.Aplicira se špricanjem na površinu. 2.Nakon aplikacije na površinu, briše se višak (bufing) sa čistom i suhom krpom od mikrofibre. 3.Ukoliko se pojave mrlje, iste se mogu obrisati ponovnim nanošenjem BSD-a na tu površinu.   SUŠENJE: 1. Kako bi pomogao pri sušenju, Sonax Brilliant Shine Detailer se špricanjem nanosi na mokru površinu te se ručnikom za sušenje površina suši. 2. Svojim hidrofobnim sposobnostima Brilliant Shine Detailer u velikoj mjeri pomaže brzom i sigurnom sušenju vozila. UKLANJANJE MANJIH MRLJA: 1. Brilliant Shine Detailer se obilno aplicira na mrlju, te se uspomoć čistog i suhog ručnika od mikrofibre nečistoća polako i bez pritiska podiže s površine. 2. Nakon što je mrlja uklonjena, na to mjesto se aplicira BSD kako bi ostavio sloj zaštite ili pojačao već postojeću zaštitu.

Uspješno dodan proizvod u košaricu: