Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating vosak u spreju

19.80 (149.18 kn)

Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating vosak u spreju je vrhunac ponude u sintetičkim voskovima baziranima na SiO2 ceramic tehnologiji iz ponude Turtle Wax Hybrid Solution serije. Izuzetno lagan za nanošenje, dugotrajan, snažno hidrofoban i visokog sjaja oduševiti će sve korisnike. Može se koristiti kao samostalna zaštita jer je dugotrajiniji od klasičnih quick detailera, a može se koristiti i kao dodatna zaštita za razne vrste premaza.

Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating vosak u spreju:
◘ 500ml
◘ Dugotrajan
◘ Baziran na SiO2 tehnologiji

Availability: Nema na zalihi SKU: 01776 Kategorija: Marka:

Opis

Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating vosak u spreju je najprodavaniji proizvod iz Hybrid Solution linije, a predstavlja dugotrajniju zaštitu od klasičnog quick detailera i brzog voska, uz jednostavnost upotrebe.
Premaz se može koristiti na svim vrstama vozila, a pruža izniman sjaj i hidrofobnost uz dugotrajni sloj zaštite te jednostavnu našpricaj-obriši metodu.
Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating vosak u spreju je idealan odabir za zaštitu vozila nakon pranja ili poliranja, a predstavlja vrhunac proizvoda u sprej tehnologiji.

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating vosak u spreju”

Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating vosak u spreju:

  1. Držati dalje od dohvata djece!
  2. Aplicirati na krpu od mikrofibre te namazati po željenoj površini eksterijera vozila.
  3. Obrisati drugom stranom krpe, koja je suha i čista.