Interijer

Aplikacija dressinga na površine

Nakon čišćenja i svog truda, vrijeme je za aplikaciju dressinga na površine. Na tržištu postoji ogroman izbor dressinga za unutrašnjost, od onih jeftinih, do onih skupih, od sjajnih do mat. Kakav god odabrali obratite pažnju na sjaj koji Vam uvelike može smanjiti vidljivost na jakom suncu.

Jedan od popularnijih izbora naših kupaca je Angelwax AnGel ili FX Protect Interior Dressing. Naravno, Meguiar’s Natural Shine Protectant je veteran u svojoj klasi i ima velik broj svojih obožavatelja.

Prilikom aplikacije dressinga možete koristiti krpu poput PHD Blue Pro Towel, aplikator poput Atomiza Foam Applicator, što Vam je već draže i s čim Vam je lakše raditi, ali ono što svakako obratite pažnju jest to da dressing nanosite na krpu/aplikator, a zatim na površinu. Postoji više razloga, jedan je što ćete tako lakše i urednije raspršiti proizvod, drugi razlog je što ćete špricanjem nanijeti proizvod posvuda pa i na stakla.

Pripazite sa dressingom na gumenim tepisima. Svi volimo imati sjajne gume, pa vjerojatno bi tako željeli da nam izgledaju i gumeni tepisi. Ono što je kritično jest kada se gumeni tepisi namažu s većinom dressing proizvoda oni postaju skliski, a to već uvelike utječe na sigurnost jer vam stopalo klizi po tepihu i teško ga možete kontrolirati, a pri naglom kočenju svaka sekunda je bitna.