Koch Chemie One Cut & Finish P6.01 višenamjenska pasta za poliranje

17.20 (129.59 kn) 58.30 (439.26 kn)

Koch Chemie One Cut & Finish P6.01 višenamjenska pasta za poliranje je inovativna pasta za jednoslojna poliranja koja odlično uklanja defekte zahvaljujući grubim abrazivima, dok u isto vrijeme izvrsno finišira zahvaljujući finim abrazivima. U svojoj formuli sadrži i vosak kao zaštitu što je čini idealnim izborom za razne poslove poliranja kod kojih smo vremenski ograničeni.

Koch Chemie One Cut & Finish P6.01 višenamjenska pasta za poliranje:
◘ 250ml ili 1L
◘ Fantastična one-step pasta
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie One Cut & Finish P6.01 višenamjenska pasta za poliranje je inovativna pasta za poliranje čija namjena ide prema jednoslojnim poliranjima (engl. onestep). U jednom koraku, zajedno s Koch Chemie One Cut spužvama za poliranje, može uvelike osvježiti čak i teško defektirane lakove. Iza sebe ostavlja visoko-sjajni finiš te zaštitu.

Pasta se lako briše, a odlično radi na svim vrstama lakova što je svakako stavlja na glavnu policu pasti za poliranje u svačijem detailing studiju.

Koch Chemie One Cut & Finish P6.01 višenamjenska pasta za poliranje koristi se sa One Cut spužvama za poliranje.

Gloss: 8

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Dodatne informacije

Količina

1L, 250ml

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie One Cut & Finish P6.01 višenamjenska pasta za poliranje”

Koch Chemie One Cut & Finish P6.01 višenamjenska pasta za poliranje:

  1. Koristiti na srednjim okretajima sa Koch Chemie Fine Cut spužvom za poliranje.
  2. Raditi na srednjim okretajima uz umjeren pritisak.
  3. Nakon poliranja obrisati suhom i čistom krpom od mikrofibre.