Kranzle 1152TST

Kranzle 1152TST

6,990.00kn

Kranzle 1152TST spada u najpopularnije miniwashe u svojoj kategoriji, a svoju iznimnu popularnost i kvalitetu dokazuje na tržištu SAD-a gdje je omiljen među detailerima. Izuzetno robustan i kvalitetan, što dokazuje i njegova težina, 1152TST dolazi sa potpuno aluminijskom šasijom i pumpom, a klipovi su keramički što osigurava godine bezbrižnog korištenja.

◘ 2 godine garancije
◘ sa 15m crijeva na kolutu
◘ Vrhunska Kranzle kvaliteta

Stanje: Na zalihi SKU: 99888 Kategorija: Marka:
 • Opis
 • Recenzije (0)
 • Upute za upotrebu

Opis

Uređaji K 1152 TS i K 1152 TST najprodavaniji su Kränzle uređaji. Njihov kompaktan dizajn, laka pokretljivost, izdržljivost i čvrstoća te prihvatljiva cijena osigurali su im poziciju jednog od najtraženijih visokotlačnih uređaja za pranje u svijetu. Posebno su se dobri pokazali kao uređaji za pranje automobil i detailing. Uz korištenje u autopraonicama iznimno dobro funkcioniraju i kod čišćenja kuće, okućnice, garaže, različitih radionica i sl.

 • Jednodijelna šasija osigurava čvrstoću – neuništiva!
 • Mogućnost korištenja kemikalije za pranje
 • Mogućnost regulacije tlaka
 • Praktični pretinci za pohranu pištolja i mlaznica
 • Dva kotača za bolju pokretljivost
 • Uređaj dolazi s podesivom Vario-Jet mlaznicom
 • Total-stop system

Total-stop system gasi elektro-motor i visokotlačnu pumpu uređaja u trenutku kada se pištolj otpusti. Kada se pištolj opet pritisne elektro-motor i pumpa se pale i može se nastaviti rad s uređajem. Na ovaj način motor i pumpa rade samo onda kada se uređaj stvarno koristi. Tako se smanjuje pritisak na motor i pumpu, štedi se energija i povećava servisni interval.

Vario-Jet mlaznica omogućava rad uređaja na niskom ili na visokom tlaku podešavanjem na samoj mlaznici bez potrebe za podešavanjem regulatora tlaka. Također postavljanjem Vario-Jet mlaznice u otvoreni položaj omogućava se disperzija kemikalije za pranje izravno preko mlaznice.

Kranzle 1152TST najprodavaniji je miniwash u svojoj kategoriji kod detailera u SAD-u što garantira vrhunske performanse i kvalitetu.
Garancija i dijelovi na domaćem, hrvatskom, tržištu su osigurani te servise provode serviseri školovani u Kranzle centru u Njemačkoj. 

Tehničke specifikacije:

Radni tlak: 30-130/150 bar-a
Strujni priključak: 230V
Protok vode: 600L/h = 10L/min
Duljina strujnog kabla: 5m
Težina: 31.5kg
Duljina tlačno crijeva: 15m
Pumpa i šasija: aluminijska, klipovi keramički

(Na videu se navodi model 1122TST koji je identičan modelu 1152TST, razlika je u imenu između SAD-EU tržišta)

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

 1. Držati dalje od dohvata djece, mlaz iz tlačnog pištolja može nanijeti ozljede ukoliko se usmjerava u ljude i životinje!
 2. Strujne priključke držati dalje od vode i vlage!
 3. Preporuka proizvođača je koristiti miniwash u polegnutom (horizontalnom) položaju tokom rada.
 4. Svi Kränzle proizvodi dolaze s dvogodišnjom garancijom (24 mjeseca). Da bi se jamstveni rok za kupce koji su pravne osobe, nakon isteka prve godine, produžio za još jednu godinu, potrebno je neposredno prije isteka prve godine obaviti redovan servisni pregled u nekoj od ovlaštenih servisnih radionica.