Proxxon EP/E

1,350.00kn

Proxxonov odgovor na zahtjev tržišta za kvalitetnom, a povoljnom, orbitalnom (dual action) mašinom za poliranje manjih dimenzija. Napaja se pomoću strujnog kabla i na taj način omogućava neprekidan rad, bez gubitka snage u procesu.

◘ 11mm orbita
◘ Podloška 50mm
◘ Proxxon vrhunska kvaliteta

Availability: Na zalihi SKU: 01132 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Proxxon EP/E je dugoočekivana mašina iz Proxxon serije malih mašina za poliranje. EP/E je orbitalna (dual-action) mašina za poliranje koja se napaja preko kabla te nudi neograničen rad, bez bojazni oko trošenja baterije, uz stalan okretni moment.

Pomak od 11mm omogućava završetak posla bez holograma na svim površinama bilo da su lakirane, metalne ili akrilne. Balansirani specijalni motor sa mogućnošću precizne kontrole brzine omogućava pouzdanost u radu u svim uvjetima, a bitno je i naglasiti da je mašina tiha u radu te dolazi sa kabelom od 2.3m

Prijenosni planetarni zupčanici u aluminijskoj jezgri sa glavnim tijelom alata od fiberglasa i polyamida potvrđuju Proxxon kvalitetu na koju smo već navikli.
Uz mašinu dolazi velik broj dodatne opreme poput diskova za brušenje i podloške za brušenje, spužva i vuna za poliranje, filc za poliranje, ključ za promjenu podloške, podloška 50mm (2″) .

Tehničke specifikacije:
Napon: 230V, monofazni
Snaga motora: 100W
Okretaji podloške: 800 – 2800 okr/min
Pomak: 11mm
Dužina: 270mm
Težina: 800g

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Držati van dohvata djece!
  2. Koristiti zaštitnu opremu tokom rada!
  3. Mašinu koristiti u suhim uvjetima, ne korititi u kombinaciji sa vodom kod npr. vodenog brušenja!