Interijer

Čišćenje različitih površina interijera

Čišćenje se obavlja pomoću točno određenih preparata. Naime, za čišćenje kožnih presvlaka i dijelova postoje sredstva za čišćenje kože poput FX Protect Leather Cleaner koji će sigurno i učinkovito ukloniti nečistoću sa, npr., kožnih sjedala. Nakon čišćenja kože, istu treba zaštiti u čemu će Vam pomoći FX Protect Leather Care.

Zatim imamo nekoliko vrsta APC čistača poput Koch Chemie Gs Green Star ili 3D Orange Degreaser koji će Vam pomoći pri čišćenju svih površina, uključujući i gumene tepihe. Prilagodite omjer kako bi dobili različitu snagu čišćenja, a površinu zatim zaštite dressingom po želji poput Koch Chemie Ts Top Star.

Čišćenje stakla više nije problem. Posebni sprejevi za stakla u kombinaciji s MF ručnicima waffle weave strukture daju izvrsne rezultate – čista stakla bez tragova brisanja. FX Protect Glass Cleaner jedan od najboljih sprejeva za čišćenje stakla koje smo probali i toplo ga preporučujemo.
Naravno da ćete se zapitati zašto neki od sprejeva za čišćenje stakla iz naše ponude košta višestruko više nego sprej iz dućana sa kućanskim potrepštinama? Zato što je utoliko i bolji. Učinkovitiji je, siguran za okolne plastike i gumene brtve, a potrošnja naših sprejeva naspram generičkih je daleko u korist sprejeva iz naše ponude.