Koch Chemie Asc Allround Surface Cleaner 500ml višenamjenski čistač

10.00 (75.35 kn)

Koch Chemie Allround Surface Cleaner 500ml višenamjenski čistač je višenamjenski čistač vrlo ugodnog mirisa spreman za upotrebu. S lakoćom uklanja dnevne nečistoće i prašinu sa svih površina interijera u vozilima, kućanstvu i uredu. Jedan od popularnijih proizvoda u Koch Chemie liniji za hobi, ali i profi, upotrebu.
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Allround Surface Cleaner 500ml višenamjenski čistač:
◘ 500ml pakiranje
◘ Siguran za sve površine interijera vozila i kućanstva
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

 

Availability: Na zalihi SKU: 02025 Kategorije: , , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Allround Surface Cleaner 500ml višenamjenski čistač je čistač za površine interijera vozila, kućanstva i ureda, spreman za upotrebu. Svakodnevna nečistoća, tragovi otisaka i prašina uklanjaju se brzo i efikasno, a iza sebe ostavljaju čistu površinu bez tragova potpuno tvorničkog izgleda.

Koch Chemie Allround Surface Cleaner 500ml višenamjenski čistač je jedan od popularnijih proizvoda u Koch Chemie liniji za hobi, ali i profi upotrebu. Može se koristiti na plastici, tekstilu, vynilu te drugim raznim površinama jer ne ostavlja tragove.
Ugodnog je mirisa i u potpunosti sigurno za sve materijale.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

1 recenzija za Koch Chemie Asc Allround Surface Cleaner 500ml višenamjenski čistač

  1. 5 od 5

    PetarL (Potvrđen vlasnik)

    Super za brzinski prebrisati auto.


Napiši recenziju

Koch Chemie Allround Surface Cleaner 500ml višenamjenski čistač:

  1. Držati podalje od dohvata djece!
  2. Interijer usisati i očistiti od krupnije nečistoće.
  3. Interior Detailer našpricati na čistu i suhu krpu od mikrofibre te aplicirati na željenu površinu.
  4. U slučaju potrebe obrisati dodatnom suhom i čistom krpom.